Ο Ασπάλαθος για το ξεκίνημα… μέσω Γαλατά

Ασπάλαθος ΑΣ Γαλατά | 18 Νοεμβρίου 2022, 16:08

Σημειώνοντας ότι ο σύλλογος είναι «κάτι παραπάνω από ένα μητρώο και ένα ΑΦΜ» ο Ασπάλαθος ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία με τον Γαλατά.

Oinolatris

Την εξέλιξη που παρουσίασε πρόσφατα το athlitiko επιβεβαίωσε και επίσημα ο αυτοοργανωμένος σύλλογος, που ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ιδομενέα Γιώργο Κορκίδη για τη βοήθεια, ενώ χαιρετίζει και το ξεκίνημα του ανδρικού τμήματος της Στίλβης.

Συμφωνία με Γαλατά ο Ασπάλαθος

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλησπέρα ασπαλάθιανς!

Μια και το πρωτάθλημα επιτέλους ξεκινάει, έφτασε η ώρα να κάνουμε ένα update.

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ασπάλαθου αυτή τη στιγμή δεν έχει μητρώο. Έχει απορριφθεί η αίτηση μας και για ειδική αθλητική αναγνώριση.

Αυτό σημαίνει πως φέτος δε μπορούμε να αγωνιστούμε στο Γ’ τοπικό.

Παράλληλα, το μπασκετικό μας τμήμα δε θα κατεβάσει ομάδα φέτος. Έτσι λοιπόν, βρισκόμαστε χωρίς εκπροσώπηση στα χανιώτικα γήπεδα.

Παρόλα αυτά, δεν τα παρατάμε!

Μετά από συλλογική επεξεργασία στη γενική μας συνέλευση, αποφασίσαμε οι ποδοσφαιριστές μας να συνεχίσουν την πορεία της ομάδας έστω και χωρίς το ίδιο όνομα, οπότε θα συμμετάσχουμε στο Γ’ τοπικό χρησιμοποιώντας το μητρώο του Α.Σ. Γαλατάς.

Ασπαλαθιανοί παίχτες, ασπαλαθιανές φανέλες, γαλατικό όνομα.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Γιώργο Κορκίδη για τη βοήθεια και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Ο Ασπάλαθος ωστόσο είναι κάτι παραπάνω από ένα μητρώο κι ένα ΑΦΜ. Είναι μια ιδέα, που εξελίσσεται και διαμορφώνεται μέσω των γενικών του συνελεύσεων.

Οι ανοιχτές γενικές συνελεύσεις μας λοιπόν, γίνονται κάθε Δευτέρα στις 21:00 στο στέκι μας στο κατειλημμένο κτίριο της πρυτανείας, στο λόφο Καστέλι. Είστε όλ@ ευπρόσδεκτ@.

Οι προπονήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος επίσης συνεχίζονται κανονικά:

Κάθε Τρίτη στις 9 στο γήπεδο Νεροκούρου και

κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 9 στο γήπεδο των αγίων αποστόλων.

Σε αυτό το σημείο να ενημερώσουμε πως η ομάδα της Στίλβης φέτος κατεβάζει και ανδρικό τμήμα στο γ’ τοπικό.

Ευχόμαστε λοιπόν καλή επιτυχία και στα δύο αυτοοργανωμένα τμήματα όπως και στις υπόλοιπες ομάδες, που εκτός από τους αντιπάλους για 90 λεπτά + τις καθυστερησεις, θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τα γήπεδα, τα οποία βρίσκονται ως επί το πλείστον σε άθλια κατάσταση.

Ευχόμαστε ακόμη καλή αθλητική χρονιά(χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα) και στα αδέρφια μας, Λίβα και Τηγανίτη. Το ίδιο και στα υπόλοιπα αυτοοργανωμένα σωματεία σε όλη την Ελλάδα!

Ο Ασπάλαθος βέβαια έχει και συμμετοχή εξωγηπεδική. Σας προσκαλούμε εκ των προτέρων στις δράσεις που έρχονται να μας φέρουν πιο κοντά σε ένα αθλητισμό χωρίς ρατσισμό, σεξισμό και φασισμό.

Τα λέμε στα γήπεδα, κι εκτός αυτών.

Ασπάλαθος

ΥΓ. Το πρώτο μας καφενείο για τη νέα σεζόν θα γίνει Κυριακή 20/11 το βραδάκι στο κατειλημμένο κτίριο της πρυτανείας, στο λόφο Καστέλι. Σας περιμένουμε για μπυράκι, ποτό, μουσική και ανάλυση 11άδας για το ματς της Δευτέρας..

 

 

Estrella

Digital Print Shop
Papantonakis Cards
Crepaland Greece
Ζakroshoes
Crepe Factory Chania

Rabona ad