Νύξη σε Ταουσιάνη, Δερμιτζάκης στο “κάδρο”

Χανιά | 14 Νοεμβρίου 2022, 13:15

Το συντομότερο δυνατό ελπίζουν στα Χανιά να έχουν κλείσει το ζήτημα του αντικαταστάτη του Σπ. Μπαξεβάνου. Παρ’ όλα αυτά δε φαίνεται ότι ο νέος προπονητής θα είναι στον πάγκο στο κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο.

/Bella Pizza

Τα Χανιά στοχεύουν στο να συμφωνήσουν με προπονητή που θα έχει δεδομένες ικανότητες, αλλά και εμπειρία πρωταθλητισμού… Στο πλαίσιο αυτό εκτός από τον Γιάννη Ταουσιάνη στον οποίο ήδη έχει γίνει νύξη, αλλά ο Ηρακλειώτης τεχνικός έχει ζητήσει λίγες ημέρες διορία για το αν τυχόν θα μπορούσε να έχει μία νέα ευκαιρία σε άλλη ομάδα εκτός του Λεβαδειακού στην Super League, στο “κάδρο” φαίνεται να βρίσκεται και ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος οδήγησε την προηγούμενη χρονιά την ομάδα της Βέροιας στην κατάκτηση του τίτλου στο βόρειο όμιλο της Super League 2.

Από ‘κει και πέρα μια πολύ καλή επιλογή θα ήταν ο Γιάννης Πετράκης που μέχρι πριν από λίγες ημέρες ήταν στην Κύπρο, αλλά μάλλον η προτεραιότητα του δεν είναι να εργαστεί σε επίπεδο Super League 2.

Στα Χανιά αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωινή προπόνηση που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Εθνικό στάδιο Χανίων για τελευταία φορά προτού η ομάδα επιστρέψει στη Μοναχή Ελιά, πραγματοποιήθηκε από το τεχνικό δίδυμο που αναλαμβάνει για τις επόμενες ημέρες, αυτό των Σταύρου Λαμπράκη και Νίκου Μαναρώλη.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad