Νύκταρης: Θα κάνω δώρο στον Κούγια… την ήττα

Α.Ο. Χανιά | 22 Ιανουαρίου 2016, 18:23

Δυο δώρα θα κάνει ο Ηρακλής Νύκταρης στον Αλέξη Κούγια με αφορμή τα αυριανά γενέθλια του ιδιοκτήτη  της ΑΕΛ. Διαβάστε τι υποσχέθηκε ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΧ στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ με αφορμή την αναμέτρηση των δυο ομάδων το Σάββατο στα Περιβόλια. 

Δυο δώρα θα κάνει ο Ηρακλής Νύκταρης στον Αλέξη Κούγια με αφορμή τα αυριανά γενέθλια του ιδιοκτήτη  της ΑΕΛ. Ο ΑΟ Χανιά υποδέχεται το Σάββατο στα Περιβόλια τη Λάρισα για την 16η αγωνιστική της Β’ εθνικής με τον ισχυρό άνδρα της Χανιώτικης ομάδας να υπόσχεται στον Κούγια που την ίδια μέρα έχει γενέθλια δυο δώρα. Το ένα είναι… η ήττα και το άλλο ένα όπλο που θα αναγράφει πάνω του και μια κρητική μαντινάδα. Ο Νύκταρης έκανε δηλώσεις στον ραδιόφωνο σταθμό της Θεσσαλονίκης, Metropolis 95,5, εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητά του ότι ο ΑΟΧ θα κερδίσει το ματς, ενώ έδωσε μια διαφορετική διάσταση για τον τρόπο που γεφυρώθηκε η σχέση του με τον Κούγια, σε σχέση με αυτή που είχε παρουσιάσει ο ποινικολόγος λίγες μέρες νωρίτερα μιλώντας και πάλι στο ίδιο ραδιόφωνο.

Αναλυτικά:  

«Ήρθε μου ζήτησε συγγνώμη και ότι έκανε λάθος, αλλά εγώ θα κερδίσω. Είμαι με την ομάδα της ΑΕΛ τώρα στο αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη, κατεβαίνουμε μαζί στα Χανιά. Εγώ συγγνώμη δεν ζητάω, γιατί δεν φταίω σε κάτι. Αφού ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι έκανε λάθος, εγώ του είπα εντάξει. Να με βγάλετε όποτε θέλετε με τον Κούγια, εγώ συγγνώμη δεν ζητάω ποτέ.

Του είπα να μην ασχοληθεί ξανά με μένα, αν ασχοληθεί ξανά θα υπάρχει πρόβλημα. Εγώ θέλω να τους κερδίσω αύριο. Δεν περνάει η μαγκιά στα Χανιά, δεν μπορεί να μπουκάρει εκεί ο Κούγιας. Τους παίκτες της ΑΕΛ τους είχα εγώ στον ΟΦΗ.

Έχει γενέθλια αύριο ο Κούγιας και του είπα ότι θα του κάνω δώρο την ήττα. Ένα πιστόλι θα του δώσω δώρο. Θα έχει και μια κρητική μαντινάδα πάνω. Αύριο το παιχνίδι θα έχει ένταση, γιατί πρέπει να κερδίσουμε. Είναι κρίσιμο και γι’ αυτόν και για μας, θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ λέω θα κερδίσουν τα Χανιά, 100%. Ούτε 1% δεν τους δίνω». 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad