Η Χανιώτισσα ποδοσφαιρίστρια πέρασε στον αγωνιστικό χώρο (στη θέση της Γεωργίου) στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης με τις Σειρήνες Γρεβενών και κατέγραψε την παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα (στην πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν είχε αγωνισθεί).
Το ντεμπούτο της μάλιστα συνδυάστηκε με ασίστ, καθώς έβγαλε καταπληκτική κάθετη πάσα στη Σάιχ , η οποίαα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 υπέρ της ΑΕΚ στο 80ό λεπτό. Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είχε αποκτήσει την Τζουτζουράκη το καλοκαίρι του 2023 από τον ΑΟ Χανιά, ενώ η Χανιώτισσα παίκτρια έχει αγωνισθεί ακόμη σε ΡΕΑ (όταν ακόμη ονομαζόταν Αστέρας Ρεθύμνου) και Λεοντικό Κηφισιάς (νυν Kifisia WFC).
Με τη φανέλα της ΑΕΚ πανηγύρισε δύο συνεχόμενα νταμπλ: τη σεζόν 2024-25 η Χανιώτισσα ποδοσφαιρίστρια κατέκτησε το νταμπλ με την ομάδα γυναικών της ΑΕΚ και την αγωνιστική περίοδο 2025-26 με την ομάδα φούτσαλ γυναικών του “δικεφάλου”.
Στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τις Σειρήνες Γρεβενών χρόνο συμμετοχής πήρε και η Αγγελική Κουκουλάκη, η οποία ξεκίνησε τον αγώνα (βασική και αναντικατάστατη) και στο 58ο λεπτό της πιστώθηκε ασίστ, σε μακρινή διαγώνια μπαλιά προς τη Σαΐχ η οποία βρήκε δίχτυα για το δεύτερο τέρμα της ΑΕΚ. Η νεαρή διεθνής ακραία αμυντικός γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στον ΟΦΗ, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίσθηκε στον Οδυσσέα Μοσχάτου.



