Νταβέλης: Η μεγάλη πορεία για την αναγέννηση της ΑΕΛ μόλις ξεκίνησε

Super League 2 6 Ιουλίου 2022, 17:24

Ενωτικό μήνυμα εκφράζει ο Αχιλλέας Νταβέλης εν όψει της ανάληψης από την πλευρά του της ΠΑΕ ΑΕΛ. 

Corgress Stagakis

«Η μεγάλη πορεία για την Αναγέννηση της ΑΕΛ μόλις ξεκίνησε», σημειώνει, καλώντας τον κόσμο να σεβαστεί τον Αλέξη Κούγια. «Θα συγκαταλέγεται μεταξύ των προέδρων που διαχειρίστηκαν για χρόνια την ομάδα, αγωνίστηκαν για τα συμφέροντα της και αν μη τι άλλο, τηρώντας τον λόγο του διασφάλισε την επιστροφή της σε λαρισινά χέρια», τονίζει ο κ. Νταβέλης.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Φίλες & Φίλοι,

Εν αναμονή της αποψινής διοικητικής αλλαγής στην αγαπημένη μας ΑΕΛ, έχουμε άπαντες ηθικό χρέος να διασφαλίσουμε την ομαλή μετάβαση της ηγεσίας και να σεβαστούμε την ιστορική παρακαταθήκη της μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας.

Στην έννοια λοιπόν της ιστορικής παρακαταθήκης, μεταξύ άλλων, οφείλουμε να αποδώσουμε αναλόγως και θεσμικά την εύφημο μνεία, στο πρόσωπο του εκάστοτε απερχόμενου προέδρου. Από απόψε το βράδυ ο Αλέξης Κούγιας, θα συγκαταλέγεται μεταξύ των προέδρων που διαχειρίστηκαν για χρόνια την ομάδα, αγωνίστηκαν για τα συμφέροντα της και αν μη τι άλλο, τηρώντας τον λόγο του διασφάλισε την επιστροφή της σε λαρισινά χέρια. Και επειδή από τις 6/7/2022 όλοι εμείς κρινόμαστε εκ νέου, επουδενί οι προσωπικές μας απόψεις δεν νοείται να αμαυρώσουν αυτή την ιστορική αλλαγή σελίδας.

Όσοι αδυνατούν να κατανοήσουν το παρόν μήνυμα, μόνο δεινά θα μπορούσαν να επιφέρουν στη μεγάλη συλλογική προσπάθεια για την ΑΕΛ που τώρα ξεκινά. Δεν έχουμε το δικαίωμα να αναφερόμαστε στην ένδοξη ιστορία της θρυλικής ομάδας μας, όταν μέρος αυτής δεν το σεβόμαστε. Είναι άλλο πράγμα η κριτική και άλλο πράγμα ο σεβασμός στους θεσμούς. Οι θεσμοί έχουν συνέπεια και συνέχεια. Η ΑΕΛ δεν προκύπτει από παρθενογένεση, ούτε έχει έτος ίδρυσης το 2015. Όλοι οι Πρόεδροι που την υπηρέτησαν, λιγότερο ή περισσότερο, την τίμησαν με την υπογραφή και τη συμβολή τους.

Ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και ας τιμήσουμε όπως αρμόζει στη κουλτούρα μας τους φιλοξενούμενούς μας. Η μεγάλη πορεία για την Αναγέννηση της ΑΕΛ μόλις ξεκίνησε».

Maladakis
Papantonakis Cards
Votani
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad