Νιόπλιας: Ήμασταν καλοί και σήμερα

ΟΦΗ | 21 Ιουλίου 2021, 22:51

Ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ εμφανίσθηκε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας.

Ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας μίλησε στον απεσταλμένο του Athletic Radio 104,2 Μανώλη Σαρρή. Αναλυτικά όσα είπε ο Νιόπλιας για…

Το φιλικό με τη Φορτούνα Σιτάρντ: «Ήμασταν καλοί και σήμερα. Κοιτάζουμε τη φυσική μας κατάσταση προς το παρόν, αλλά κοιτάζουμε και την ποιότητα στο παιχνίδι μας.

Σιγά σιγά αλλάζει το είδος προπόνησης που κάνουμε στην προετοιμασία μας. Όταν βρούμε τη φόρμα μας και δεν παίζουν οι παίκτες μας 45λεπτα και 30λεπτα θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.»

Το επίπεδο των προπονήσεων και την εικόνα της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι κάνουμε έντονες προπονήσεις και παρουσιάζουμε ένα πολύ καλό σύνολο.

Στο σημερινό παιχνίδι λίγο στα πρώτα λεπτά δεν ήμασταν καλοί αλλά στη συνέχεια του παιχνιδιού το βρήκαμε.

Η Φορτούνα είναι πιο έτοιμη, έπαιζε ουσιαστικά στην έδρα της κι εμείς κάναμε 1,5 ώρα ταξίδι με το πούλμαν, συνεπώς οι παίκτες χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να βρουν τα πατήματά τους, να κάνουν ζέσταμα και να βελτιωθούν στο παιχνίδι. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο.

Είχαμε κάποιες επιπολαιότητες και πρέπει να τις δούμε. Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε καλή ανάπτυξη, καλή άμυνα και γενικότερα μία πολύ θετική εικόνα.

Θα το λέω συνέχεια, ότι δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Είτε κερδίσουμε 10-0 είτε χάσουμε 10-0, προς το παρόν βλέπουμε άλλα στοιχεία.»

Τη φυσική κατάσταση των παικτών: «Μας νοιάζει η φυσική μας κατάσταση και όταν πάμε στο τουρνουά του Βόλου θα κοιτάξουμε και τα αποτελέσματα, καθώς θα θέλουμε να δούμε τον βαθμό ετοιμότητάς μας.

Το πρωί είχαμε μία δυνατή προπόνηση σχεδόν δύο ωρών και τώρα αγωνιστήκαμε το απόγευμα, με σκοπό να δουλέψουμε στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Σε έναν αγώνα παίρνεις κι άλλα στοιχεία, διαφορετικά από την προπόνηση.»

Και οι δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια στην κάμερα του ΟΦΗ TV για το φιλικό…

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad