Νίκη-ανατροπή για τα Άπτερα

Νέος Ηρακλής Άπτερα | 1 Απριλίου 2017, 19:12

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψαν ξανά τα Άπτερα που έκαναν την ανατροπή στο ματς με τον Νέο Ηρακλή (2-1), με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσικουδάκη που πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο.

Με δράστη τον πρώτο του σκόρερ και αρχηγό Γιάννη Γιαννακούρο ο Νέος Ηρακλής έκανε το 0-1 στο 25′ με πλασέ μέσα από την περιοχή. Αυτό ήταν μάλιστα το 14ο γκολ του νεαρού επιθετικού στο φετινό πρωτάθλημα.

Ωστόσο τα Άπτερα πέτυχαν την ανατροπή και με σκόρερ τον Σολανάκη στο 35′ που νίκησε με κεφαλιά τον Τζουβαδάκη και ακόμα ένα γκολ του Αλ. Τσικουδάκη στο 70′ ο οποίος εκτέλεσε αρχικά άστοχα το πεναλτι που πήρε ο ίδιος, όμως στην επαναφορά ήρθε να πάρει το ριμπάουντ και να κάνει το γκολ για το 2-1, δίνοντας έτσι και τους βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Μάρκου, Λαβράνος, Αλ. Τσικουδάκης (90′ Επιτρόπου), Καρβουνιάρης, Κουναλάκης, Τζ. Σελενίτσα (87′ Κάτσης), Μαρινάκης, Νικολούλιας, Σολανάκης, Χαιρετάκης, Νταουντάκης (65′ Μανουσέλης)

Νέος Ηρακλής (Σπύρος Γαλάνης): Τζουβαδάκης, Αυγέρος, Γυρβαλάκης, Μερκάϊ, Αμαξόπουλος, Παπαδάκης, Γιαννακούρος, Στυλιανουδάκης (74′ Καραδάκης), Ι. Πολλάκης, Μελίδης (28′ Δελήμπασης), Ξανθάκης

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad