Νέος τραυματίας ο Βασιλείου, αλλά ίσως επιστρέψουν οι υπόλοιποι

Χανιά | 25 Απριλίου 2017, 18:00

Από την Τετάρτη αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία στο στρατόπεδο του ΑΟΧ για το επόμενο παιχνίδι με τον Αιγινιακό εκτός έδρας. Ενα-ένα ξεπετάγονται τα αγωνιστικά προβλήματα, αφού νέο "θύμα" από τραυματισμό είναι ο Βασιλείου.

Ο αμυντικός του ΑΟΧ χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα στο γόνατο και ο Νίκος Παντέλης έχοντας προχωρήσει και στις τρεις αλλαγές δεν μπορούσε να τον αλλάξει.

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Βασιλείου θα λείψει από το παιχνίδι με τον Αιγινιακό και απομένει μέσα από τις προπονήσεις των επομένων ημερών να ξεκαθαρίσει ποιοι θα μπορούσαν στον αντίποδα να επιστρέψουν. Σε ό,τι αφορά τον Βαρούχα, ήταν στον πάγκο αλλά καλού-κακού δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Παντέλη για να είναι ετοιμοπόλεμος με τον Αιγινιακό και γενικώς για την τελική ευθεία που μπαίνει το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα υπενθυμίζεται ότι εκτός εδώ και καιρό είναι ο Θεολόγου, ενώ με πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες εβδομάδες είναι και ο Λάσκαρης, που μάλιστα έχει παραμείνει στην Αθήνα, όπου κι υποβάλλεται σε θεραπεία.

Σίγουρα αυτός που επιστρέφει είναι ο Δαμιανάκης που εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania