Νέος διπλωματούχος προπονητής στις Ακαδημίες Ακρωτηρίου… ετών 20

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου | 20 Δεκεμβρίου 2017, 10:53

Ένα νέο στέλεχος και επίσημα υπάρχει στο προπονητικό τιμ των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου και πρόκειται για τον νεαρό Βασίλη Παπαδάκη.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της ΕΘΚ και γιος του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας, επίσης Βασίλη Παπαδάκη, ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα “Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών” του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και βρέθηκε για να παραλάβει το δίπλωμα του τις προηγούμενες ημέρες. Ο ίδιος έχει ξεκινήσει ήδη ως προπονητής στο τμήμα 2011 της Ένωσης Θύελλας Καμινίων και το πρωτάθλημα των Bambini που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει σκοπό την εκμάθηση και εφαρμογή βασικών επιστημονικών αρχών που σχετίζονται με τις αθλητικές δραστηριότητες, σε παιδιά παιδικής και προεφηβικής ηλικίας και επιδίωξη του προγράμματος είναι η διδασκαλία, η εκμάθηση των παιδαγωγικών μεθόδων διδασκαλίας των αθλημάτων, η οργάνωση και διοίκηση αθλητικών υπηρεσιών και η σύνδεση της θεωρίας με την πράξη.

papadakis vasilis mikros.jpg1

H ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με επιτυχία ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ”Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών΄΄ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο Βασίλης Παπαδάκης. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει σκοπό την εκμάθηση και εφαρμογή βασικών επιστημονικών αρχών που σχετίζονται με τις αθλητικές δραστηριότητες, σε παιδιά παιδικής και προεφηβικής ηλικίας. Επιδίωξη του προγράμματος είναι η διδασκαλία, η εκμάθηση των παιδαγωγικών μεθόδων διδασκαλίας των αθλημάτων, η οργάνωση και διοίκηση αθλητικών υπηρεσιών και η σύνδεση της θεωρίας με την πράξη. Τις προηγούμενες μέρες, ο νεαρός προπονητής του τμήματος Ε.Θ.Κ.-Προτζούνιορ 2011, των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνοντας τα απαιτούμενα μαθήματα. Στην τελετή αποφοίτησης, από την οποία είναι και οι φωτογραφίες, παρέλαβε το σχετικό δίπλωμα, από τον επιστημονικό υπεύθυνο του προγράμματος, Διευθυντή του Εργαστηρίου Αθλητικής Ψυχολογίας και καθηγητή του ΑΠΘ, Γ.Δογάνη. Το παρόν πρόγραμμα έχει επιτυχώς ολοκληρώσει τα προηγούμενα χρόνια και ο προπονητής μας Γιώργος Παιζάκης. Βασίλη, συγχαρητήρια και καλή δύναμη!

Rabona ad