Νέα προσθήκη από την Κ19 του ΟΦΗ η Δαμάστα

Γ' Εθνική 24 Μαρτίου 2021, 20:34

Η Δαμάστα απέκτησε και δεύτερο ποδοσφαιριστή προερχόμενο από την Κ19 του ΟΦΗ.

Λίγες ώρες μετά από την απόκτηση του Μάνου Παπαδάκη η ηρακλειώτικη ομάδα γνωστοποίησε την προσθήκη και του Μηνά Αυγουστάκη, που επίσης ήταν στην ομάδα Νέων του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας έχει ως εξής:

Άλλο ένα από τα σπουδαία ταλέντα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου είναι από σήμερα και επίσημα μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Δαμάστας.

Ο λόγος για τον Μηνά Αυγουστάκη, ένα από τα παιδιά που αναδείχθηκαν στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ και πλέον θα φορέσει τη φανέλα της Δαμάστας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο 20χρονος αμυντικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε μικρή ηλικία στην Ακαδημία της Επισκοπής και στη συνέχεια επιλέχτηκε για να αποτελέσει μέλος της Ακαδημίας του ΟΦΗ.

Συμμετείχε για αρκετά χρόνια στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του ΟΦΗ και το βάπτισμα του πυρός το πήρε στον ΟΦΗ ’94 τη σεζόν 2016-2017. Αγωνίστηκε δύο χρόνια στον ΟΦΗ ’94 και έπειτα μεταπήδησε στην Κ19 ΟΦΗ, παίζοντας στο πρωτάθλημα της Super League μέχρι και τον περασμένο Οκτώβριο, που επήλθε η διακοπή.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζει τον Μηνά Αυγουστάκη και του εύχεται υγεία και επίτευξη των συλλογικών και προσωπικών του στόχων.

Estrella
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad