Νέα επιστολή σε Αυγενάκη ο ΝΟ Χανίων

Υγρός στίβος 10 Μαρτίου 2023, 16:44

Νέα επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ανακοίνωσε ότι απέστειλε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

KTEO Κρήτης

Αυτή τη φορά εκφράζονται οι ευχαριστίες προς το μέρος του για το γεγονός ότι με ενέργειες του ουσιαστικά ξεπεράστηκε ένα ζήτημα που υπήρχε πολλά χρόνια στον υγρό στίβο με το να θερμαίνονται πλέον οι πισίνες με πετρέλαιο θέρμανσης και όχι με κίνησης.

Το άλλο θέμα για το οποίο ο ΝΟΧ ευχαριστεί τον υφυπουργό έχει να κάνει με την επιχορήγηση που έλαβε για τα χρήματα από το στοίχημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΝΟ Χανίων είχε επικοινωνήσει και πριν από λίγα 24ωρα με τον κ. Αυγενάκη, ρωτώντας τον για το πού ακριβώς βρίσκονται οι διαδικασίες σχετικά με τη δημοπράτηση του κολυμβητηρίου Χανίων.

Η επιστολή που εστάλη προς τον κ. Αυγενάκη αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Υφυπουργέ,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επιθυμεί να σας εκφράσει θερμές ευχαριστίες για τις ενέργειες σας, προκειμένου να τροποποιήσετε τον νόμο και να προβλέπεται η χρήση πετρελαίου θέρμανσης αντί πετρελαίου κίνησης για την θέρμανση των κολυμβητικών δεξαμενών, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα.

Επίσης σας ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία σας για τη χρηματοδότηση των σωματείων και κατ’ επέκταση του σωματείου μας.

Η χρηματοδότηση αυτή είναι σημαντική για την απρόσκοπτη λειτουργία του Ομίλου μας.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο σημαντικό έργο που επιτελείτε και γενικότερα για τον αθλητισμό στη χώρα μας».

Rabona ad