Επιστολή ΝΟΧ σε Αυγενάκη για το κολυμβητήριο

Υγρός στίβος 9 Μαρτίου 2023, 11:16

Επιστολή γνωστοποιεί ότι απέστειλε προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ο ΝΟ Χανίων στον οποίο και τίθεται το ερώτημα για το πού βρίσκεται το στάδιο της υλοποίησης της δημοπράτησης του κολυμβητηρίου Χανίων.

KTEO Κρήτης

Υπενθυμίζεται ότι βάσει της τελευταίας επίσκεψης του κ. Αυγενάκη στα Χανιά είχε πει ότι εντός του Μαρτίου θα έχει ολοκληρωθεί η δημοπράτηση. Μάλιστα η επιστολή γίνεται σε μια στιγμή που μέσα στον Απρίλιο ετοιμάζονται δύο διεθνείς διοργανώσεις στο κολυμβητήριο που αφορούν τα Βενιζέλεια κολύμβησης και τεχνικής κολύμβησης.

Η επιστολή προς τον κ. Αυγενάκη είναι η εξής:

«Κύριε Υφυπουργέ,

Η πολυπόθητη στιγμή βάσει των δημόσιων τοποθετήσεων σας για την δημοπράτηση του κολυμβητηρίου της Νέας Χώρας έφτασε, εκφράζοντας την αγωνία του συνόλου των αθλητών και των εμπλεκομένων με τον υγρό στίβο στον Νομό Χανίων.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η διαδικασία καθώς και την οριστική ημερομηνία υλοποίησης της δημοπράτησης.

Το κολυμβητήριο Χανίων τον μήνα Απρίλιο θα φιλοξενήσει διεθνείς διοργανώσεις προς τιμήν του Εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου με πλήθος αθλητών και θεατών, στις οποίες θα προσκληθείτε επισήμως.

Για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων θα είναι πραγματικά τιμή να γνωρίζει ότι αυτές οι φετινές διοργανώσεις θα είναι οι τελευταίες που θα φιλοξενηθούν σε αυτές τις παλιές και ιδιαίτερα προβληματικές εγκαταστάσεις.

Είναι η στιγμή που τα θέματα ασφαλείας ταυτίζονται περισσότερο από ποτέ με τα συναισθήματα μας και η ανάγκη είναι μεγαλύτερη από ποτέ να κλείσουμε μια παλιά λαμπρή ιστορία των εγκαταστάσεων και να ξεκινήσουμε την επόμενη και ελπιδοφόρα σελίδα.

Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι οι αθλητές και οι προπονητές μας θα συνεχίζουν να τιμούν τον νέο και ανακατασκευασμένο χώρο με ακόμα περισσότερες Παγκόσμιες, Πανευρωπαϊκές και Πανελλήνιες διακρίσεις κάνοντας όλους περήφανους».

Rabona ad