Να γυρίσει την κατάσταση από την Ναύπακτο…

Χανιά | 14 Απριλίου 2016, 0:34

Πρωτόγνωρο μέρος, αλλά ο ΑΟΧ θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην Ναύπακτο, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής απέναντι στην Παναχαϊκή (Πέμπτη, 15:00).

Ο ΑΟΧ θέλει επιτέλους να πάρει νίκη στο πρωτάθλημα, από τον περασμένο Νοέμβρη την αγνοεί και μπορεί να πει κανείς ότι έρχεται με κάπως αναπτερωμένο ηθικό, μετά την …ένεση που λέγεται “2-2” με τα Τρίκαλα. Αν κερδίσει την Παναχαϊκή θα την θέσει νοκ-άουτ και εν συνεχεία θα έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί τις πιθανότητές του για παραμονή.

Ο Θωμάς Γράφας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ιωαννίδη και Μπριλάκη, με τον δεύτερο μάλιστα, να συγκεντρώνει την “μήνιν” των οπαδών του ΑΟΧ, στο ματς με τα Τρίκαλα, για τη φάση που έγινε στο πέναλτι των Τρικάλων. Στην αποστολή από την άλλη επέστρεψαν οι Νύκταρης και Μουντοκαλάκης.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι το ματς με την προβληματική αλλά εξαιρετικά πεισματάρα, Παναχαϊκή (το απέδειξε και με την Λάρισα) είναι το πρώτο από τα δύο σερί εκτός έδρας που θα κληθεί να παίξει ο ΑΟΧ. Την ερχόμενη Δευτέρα (18/4) αντιμετωπίζει τον Πανσερραίκό στις Σέρρες.

Διαιτητής του αγώνα στην Ναύπακτο θα είναι ο Γιώργος Τάσης του Συνδέσμου Ηπείρου.Βοηθοί του θα είναι οι Σπυρίδων Χουλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας) και Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου). Χρέη τέταρτου θα εκτελέσει ο Νικόλαος Ρούσσος-Μπεκερτζής του Συνδέσμου Πρέβεζας.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania