Μπαξεβάνος: Επιτακτική ανάγκη η νίκη με Παναιγιάλειο

Χανιά | 29 Ιανουαρίου 2017, 22:45

Αυτό το… κάτι που λείπει για τον Κισσαμικό, το γκολ, δεν ήρθε ούτε κόντρα στην Καλλιθέα και όπως τόνισε ο Σπύρος Μπαξεβάνος πλέον είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη στο ματς της επόμενης Κυριακής (05/02) με τον Παναιγιάλειο.

Αναλυτικά όσα είπε ο 46χρονος προπονητής στις δηλώσεις του, όπου εκθείασε και τον Νίκο Κουρμπανά:

«Πρώτα απ’ όλα χαίρομαι που κάθομαι δίπλα σε έναν ποδοσφαιράνθρωπο, τον Νίκο Κουρμπανά, στον οποίο έχω μεγάλη αδυναμία και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και συγχαρητήρια στην ομάδα του για τη νίκη.

Ξέραμε ότι θα έρθουμε να παίξουμε απέναντι σε μία ποιοτική και γρήγορη ομάδα, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Ξέραμε ότι είχε αδυναμίες και κάποια προβλήματα στον αμυντικό τομέα. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαν οι αντίπαλοι τις ευκαιρίες τους, αλλά είχαμε κι εμείς πολύ σημαντικές ευκαιρίες, όπου θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά, ενώ φαινόταν ότι ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε την μπάλα πιο πολλή ώρα στην κατοχή μας, μας περίμενε ο αντίπαλος και ουσιαστικά είχε μόνο μία ευκαιρία μέχρι να πετύχει το πρώτο τέρμα, από δύο προσωπικά λάθη βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0. Νομίζω ότι από εκεί και πέρα η νίκη της Καλλιθέας είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Ό,τι μπορέσαμε να κάνουμε και να διεκδικήσουμε ήταν στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν ήμασταν όσο απειλητικοί θα μπορούσαμε να είμαστε και μοιραία ήρθε η ήττα.

Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά την καινούρια χρονιά. Πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω, γιατί νομίζω ότι δεν μας αξίζει αυτή η πορεία που έχουμε μέσα στον Ιανουάριο. Είναι επιτακτική ανάγκη στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής στο πρωτάθλημα, που είναι στην έδρα μας, να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να δουλέψουμε, να βάλουμε τα κεφάλια κάτω, να βρούμε τις δυνάμεις, πρώτα απ’ όλα τις ψυχικές, γιατί νομίζω ότι εκεί πέρα υστερούμε, ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε πρώτα απ’ όλα το εύκολο γκολ, που εμάς μας λείπει. Συγχαρητήρια στον Νίκο και την ομάδα του για τη νίκη».

Για το τι φταίει και ο Κισσαμικός είτε χάνει, είτε δεν κερδίζει στις λεπτομέρειες, παρότι είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια: «Είναι η λεπτομέρεια εμάς που μας λείπει. Στατιστικά αν δούμε είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε 2 γκολ μετά το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τη Λαμία. Δεχόμαστε δύσκολα γκολ, αλλά ακόμα πιο δύσκολα για εμάς έρχεται το γκολ, ενώ φέτος, όπως δείξαμε και στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες. Είναι θέμα τύχης, πίστης, αυτοπεποίθησης; Είναι κάτι που πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία, ώστε να μπορέσουμε να σηκώσουμε ανάστημα ώστε να πάρουμε την Κυριακή το επιθυμητό αποτέλεσμα στην έδρα μας στο πρωτάθλημα, γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς έχουμε και το παιχνίδι του Κυπέλλου, που για εμάς θα είναι μία έξτρα κούραση μέσα στην εβδομάδα. Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και ειδικά με κάποιους τραυματισμούς που είχαμε και δεν είχαμε στη διάθεσή μας και σήμερα κάποια παιδιά, που έμειναν στον πάγκο γιατί ήρθαν απλώς να συμπληρώσουμε 18άδα λόγω των τραυματισμών που είχαμε».

 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad