Μπάουμαν: «Χαρούμενος που είμαι εδώ» | video

ΟΦΗ | 9 Σεπτεμβρίου 2023, 18:08

Ανυπόμονος να ενσωματωθεί και να ξεκινήσει εμφανίζεται στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο Ελβετός τερματοφύλακας Μπάουμαν.

Επίσημα πλέον στο ρόστερ του ΟΦΗ εντάσσεται ο Ελβετός τερματοφύλακας, Νόαμ Μπάουμαν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Επίσημο του Μπάουμαν

Ο Μπάοουμαν πριν φορέσει τα γάντια του στο “Γεντί Κουλέ” έκανε μία βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου και στην πλατεία του Αγίου Τίτου μιλώντας στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του με τη φανέλα της Κρητικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι εδώ επειδή πήγαν πολύ καλά οι συζητήσεις με τους διοικούντες την ομάδα, οι οποίοι μου παρουσίασαν ένα πλάνο που μου άρεσε πολύ.

Επίσης μίλησα με τον προπονητή τερματοφυλάκων, είχα ένα πολύ καλό προαίσθημα και τώρα ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα και είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι εδώ.

Προσωπικά θεωρώ ότι έχουμε τους ίδιους στόχους με την ομάδα.

Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά, αν παίζω να βοηθώ την ομάδα με τις εμφανίσεις μου και το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα απολαμβάνει τις στιγμές και θα πετύχει σπουδαία πράγματα.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad