Μπαδήμας: Πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Καλαμάτα

Εργοτέλης | 26 Νοεμβρίου 2021, 18:56

Στον υψηλό συντελεστή δυσκολίας της αναμέτρησης του Σαββάτου (27/11, 17:00) στην Καλαμάτα στάθηκε ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Μπαδήμας.

/Bella Pizza

Από την Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί ο Εργοτέλης για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2. Λίγες ώρες πριν τη σέντρα ο Νίκος Μπαδήμας και ο Θανάσης Κωστανάσιος παρέθεσαν δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ στο Youtube.

Η 20άδα του Εργοτέλη για Καλαμάτα

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στην Καλαμάτα η οποία έχει μεγάλη δυναμική σαν ομάδα. Βρίσκεται σε ανοδική πορεία καθώς προέρχεται από την πρώτη της νίκη, με την ψυχολογία της να είναι στα ύψη αλλά και εμείς προερχόμαστε από σειρά καλών εμφανίσεων κάτι που θέλουμε να συνεχίσουμε.

Θα πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση καθώς είχαμε παιχνίδι και την Τετάρτη. Θεωρώ ότι δεν είμαστε συνηθισμένοι στο να παίζουμε κάθε τρεις μέρες αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, αυτό άλλωστε ισχύει και για τις δύο ομάδες. Εύχομαι να διεξαχθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι.»

Απ’ την μεριά του ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Θανάσης Κωστανάσιος, ανέφερε:

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς καθώς έρχεται στο τέλος μιας επίπονης εβδομάδας μετά από δύο αντίστοιχα δύσκολους αγώνες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον στόχο μας, να μελετήσουμε τον αντίπαλο καθώς έχει ποιοτικούς παίκτες και εμείς θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας όπως σε κάθε παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, και να διεκδικήσουμε την νίκη που φυσικά είναι ο στόχος μας.»

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad