Μόνο από τους Blue Boys εισιτήρια με Κισσαμικό – Φωτογραφίες από την κοπή της πίτας

Α.Ο. Χανιά | 23 Φεβρουαρίου 2016, 18:13

Μόνο από τα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Α.Ο.Χανιά Blue Boys θα διατίθενται εισιτήρια για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας (29/2) με αντίπαλο τον Κισσαμικό που θα γίνει στο γήπεδο του Μάλεμε.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ενημέρωση από το σύνδεσμο:

Η Λέσχη Φίλων του Α.Ο. Χανιά “Blue Boys” σε συνεργασία με την ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά σας ενημερώνει πως η διάθεση εισιτηρίων για το τοπικό ντέρμπι της ομάδας μας με τον Κισσαμικό, που θα γίνει τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο Μάλεμε, θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία του Συνδέσμου μας, που βρίσκονται στην οδό Κισσάμου. Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ. 6931177537 (Ανδρέας).

Στο μεταξύ, την περασμένη Κυριακή (21/2) οι Blue Boys έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Η ενημέρωση από το site του συνδέσμου:

Μέσα σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χτες στα γραφεία μας η κοπή της πίτας της Λέσχης μας. Στην εκδήλωση περευρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, εκπροσώποι της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη καθως και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης ευχαριστούμε θερμα τον Κώστα Μαλαδάκη και τον ”Ξυλόφουρνο” για την προσφορά της πίτας και των εδεσμάτων, τον κ.Παπασηφάκη Κυριάκο και τα μαγαζιά ”Αποθήκη” και ”DK” καθώς και τον κ.Κατσιά Γιώργο και το ”Premiera live” για την προσφορά των δώρων της βασιλόπιτας.

Καλή χρονιά να έχουμε και του χρόνου με υγεία!

Φωτογραφίες:

blueBoys1

blue boys2

blue boys3

Estrella
Papantonakis Cards