Μία λέξη… Νίκη!

Χανιά | 23 Απριλίου 2016, 6:06

Σε καμία άλλη στιγμή της φετινής πορείας του Α.Ο.Χανιά δεν αναζητήθηκε τόσο πολύ η νίκη, όσο στο παιχνίδι του Σαββάτου (23/4) στις 16:00, απέναντι στην Ζάκυνθο, σε ματς που θα γίνει στα Περιβόλια.

 

Η νίκη είναι μονόδρομος, αυτοσκοπός, απαιτούμενη και όποια άλλη λέξη μπορεί να βρει κάποιος για να τονίσει ότι ο Α.Ο.Χανιά θα χρειαστεί να πάρει τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς σε αυτό το ματς – “πόλεμος” απέναντι στους Επτανήσιους. 

Ήδη επικρατεί κατάσταση …συναγερμού στους κόλπους του Α.Ο.Χανιά. Η κίνηση της διοίκησης να βάλει δωρεάν εισιτήριο για το καθοριστικό αυτό παιχνίδι και το αυτοκίνητο που κυκλοφόρησε στο κέντρο της πόλης για να καλέσει με μεγάφωνο, τον κόσμο να έρθει το Σάββατο στο γήπεδο, αποδεικνύουν ότι στον ΑΟΧ υπάρχει συσπείρωση αλλά απαιτείται πλέον το θετικό αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά ο ΑΟΧ δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο Θωμάς Γράφας έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του ώστε να επιλέξει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)

4ος: Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής)

Επαναλαμβάνουμε, η είσοδος είναι δωρεάν για τον κόσμο που καλείται να στηρίξει τον ΑΟΧ σε μια από τις κρίσιμες στιγμές στην νεότερη ιστορία του!

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania