Μία ακόμη ανανέωση (Ρουσάκης) στον Γρανίτη

Γρανίτης | 2 Ιουνίου 2023, 22:07

Ο Γρανίτης εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων προχωρά και στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν ανανεώνοντας τη συνεργασία του (και) με τον Ευγένιο Ρουσάκη.

Ο 25χρονος μέσος μεταπήδησε από τον Απόλλωνα στον Γρανίτη τον περασμένο Ιούλιο (δηλαδή “μετρά” δύο συνεχόμενα νταμπλ) και θα φορέσει τη φανέλα τη φανέλα της ομάδας της Αγίας Μαρίνας για μία ακόμη σεζόν.

Έχει αγωνισθεί ακόμη σε Άρη Σούδας (κι εκεί κατέκτησε πρωτάθλημα), Πανακρωτηριακό, Μινώταυρο και στις ομάδες υποδομών του Πλατανιά, ενώ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας.

Η ανακοίνωση του Γρανίτη αναφέρει σχετικά:

«Η Διοίκηση του Α.Π.Σ. Γρανίτης Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ευγένιο Ρουσάκη. Ο Ευγένιος αποτέλεσε ακόμα έναν σημαντικό και καθοριστικό ποδοσφαιριστή στην πορεία που διέγραψε ο Σύλλογος μας στην φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ παράλληλα διακρίθηκε για το ήθος και τον χαρακτήρα του, στοιχεία που στον Γρανίτη εκτιμάμε ιδιαίτερα και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη. Παιδιά, υγεία και συνεχίζουμε…»

Wodspot72
Bourakis_Restaurant

Rabona ad