Και ο Κατσαρός στον Γρανίτη

Γρανίτης | 1 Σεπτεμβρίου 2026, 10:29

"Στέγη" στον Γρανίτη βρίσκει ο Βασίλης Κατσαρός ο οποίος μετά τον Νίκο Θυμιόπουλο εντάσσεται και αυτός στις τάξεις της ομάδας της Αγ. Μαρίνας.

Ο Κατσαρός επιστρέφει ουσιαστικά στον Γρανίτη, του οποίου ήταν μέλος, συμβάλλοντας από τη μεριά του στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και ενός κυπέλλου πριν ακολουθήσει η ένταξή του στον Πλατανιά.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γρανίτη ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Βασίλη Κατσαρού, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά την παρουσία του στον Πλατανιά.

Ο Βασίλης Κατσαρός είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πολύ καλά την οικογένεια του Γρανίτη, καθώς έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας μας, αποτελώντας μάλιστα μέλος και έναν εκ των αρχηγών της ιστορικής ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, με αποκορύφωμα την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η επιστροφή του στον Γρανίτη έρχεται να προσθέσει στην ομάδα εμπειρία, ποιότητα και προσωπικότητα, στοιχεία που θεωρούμε ότι θα μας βοηθήσουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Βασίλη, καλώς επέστρεψες στην οικογένεια του Γρανίτη!

Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες. Είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία και το πάθος σου θα αποτελέσουν σημαντική παρακαταθήκη για τη φετινή μας προσπάθεια.

Wodspot72
Bourakis_Restaurant

Rabona ad