Μετράει τις δυνάμεις του στη Λάρισα

Χανιά | 20 Μαρτίου 2016, 12:26

Τις δυνάμεις του στη Λάρισα μετράει ο Κισσαμικός αντιμετωπίζοντας την πρωτοπόρο και πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, στις 3 μ.μ. (ΟΤΕ Sport 2). Η ομάδα του Καστελίου έχει αποδείξει ότι εκτός έδρας παρουσιάζεται πολύ αποτελεσματική και αυτό στο οποίο στοχεύει, είναι να βάλει δύσκολα στους "βυσσινί".

/Bella Pizza

Ο Κισσαμικός είναι γνωστό ότι μακριά από τα Χανιά πάει πάρα πολύ καλά, εν αντιθέσει με τα παιχνίδια εντός έδρας όπου μετρά 12 χαμένους βαθμούς. Η Λάρισα είναι πάντως μια ομάδα που έχει αποδείξει τις δυνατότητές της και το ότι διατηρείται στην 1η θέση, σχεδόν, από την αρχή της σεζόν, λέει πολλά.

Πρωτεύον στόχος για τον Σπύρο Μπαξεβάνο και τους ποδοσφαιριστές του είναι να μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια την πρωτοπόρο και να αποσπάσουν εάν είναι δυνατόν ένα θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε ο στόχος της 4ης θέσης παραμένει η μεγάλη επιθυμία όλων στο Καστέλι και σε αυτό το πνεύμα η ομάδα θα αγωνιστεί το μεσημέρι στο ΑΕΛ FC ARENA…

Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Σπύρου Μπαξεβάνου είναι οι εξής: Λαζαρίδης, Αγριμάκης, Τσουβαλτσίδης, Τσερκέζος, Κουρτεσιώτης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τζημογιάννης, Σελινιωτάκης, Λώττας, Ενγκουέμ, Αυγενικού, Μάνιας, Βαττής, Ποκόνγκ, Σαπαλίδης, Μάντζης, Ποσίνκοβιτς.

Διαιτητής θα είναι ο Κουλουδής (Λέσβου), με βοηθούς τους Κελαζόγλου (Χαλκιδικής) και Θεοδώρου (Πιερίας) και 4ο τον Συμεωνίδη (Πιερίας). 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad