Μετά τον ΟΦΗ, ο Χατζηθεοδωρίδης στην Καλαμάτα

Super League 1 2 Αυγούστου 2026, 16:02

Στην Καλαμάτα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, καθώς βρήκε τον νέο του σταθμό μετά την αποχώρησή του από τον ΟΦΗ.

Corgress Stagakis

Ο 28χρονος αριστερός μπακ μετά τα δύο χρόνια που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Ηρακλείου με την οποία στέφθηκε κυπελλούχος ανακοινώθηκε από την Καλαμάτα η οποία γνωστοποίησε τη δεύτερη της κίνηση εντός της ημέρας μετά τον Αξέλ Γκεσάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης – Από την Άρσεναλ στην κατάκτηση του Κυπέλλου και πλέον στην Καλαμάτα!

Το δίδυμο στο αριστερό άκρο της άμυνας συμπληρώνεται ιδανικά με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Ένα παιδί που έμαθε το ποδόσφαιρο στα γήπεδα της Αγγλίας, όντας επί σειρά ετών στις ακαδημίες της Άρσεναλ και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα της Μπρέντφορντ και της Τσέλτεναμ.

Ακολούθησε μια τετραετία στον Παναθηναϊκό, δύο σεζόν στον Παναιτωλικό και άλλες τόσες με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Ο 28χρονος επιθετικογενής μπακ διαθέτει εμπειρία και παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο, ενώ έχει κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο Ελλάδας. Μία με τον Παναθηναϊκό το 2022 και μία με τον ΟΦΗ, την περασμένη σεζόν.

Ηλία, καλωσόρισες στη Μαύρη Θύελλα! Σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!

Papantonakis Cards
digital2000
Nevrakis
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad