Μεγάλη επιτυχία για τον ΙΟΧ – Νικολάου και Σινάνη προκρίθηκαν στο πανευρωπαϊκό

Ιστιοπλοΐα | 18 Μαρτίου 2023, 18:26

Μια μεγάλη επιτυχία γεύονται δύο αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, καθώς εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατηγορίας Optimist που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη.  

KTEO Κρήτης

Ενα αγόρι και ένα κορίτσι, ο Αγγελος Νικολάου και η Κωνσταντίνα Σινάνη αντίστοιχα, είναι τα δύο παιδιά που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην Εθνική ομάδα Optimist κι έτσι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς θα λάβουν μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στην Ελλάδα.

Η επιτυχία για τους δύο νεαρούς ιστιοπλόους του ΙΟ Χανίων είναι μοναδική στα χρονιά για Χανιώτες, καθώς δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Η πρόκριση τους επιτεύχθηκε στους αγώνες πρόκρισης που διοργανώθηκαν από τον ΝΟ Καλαμακίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) μεταξύ 14 έως 19 Μαρτίου στον Φαληρικό όρμο. Εκτός από τα Optimist, οι αθλητές που αγωνίστηκαν, συμμετείχαν και με σκάφη ILCA 4.

Ειδικότερα, ο ΙΟ Χανίων πήρε μέρος εκτός από τους Νικολάου και Σινάνη, με τους Ιντα Ματθαία Παΐσιος, Γαβριήλ Διακάκη και Γιώργο Φυλλαδιτάκη στα Optimist και στα ILCA 4 με τους Αλέξανδρο Κουκουτσάκη, Μαριάννα Μανιουδάκη, Ανδρέα Κακούρη και Μελίνα Φυλλαδιτάκη.

 

manolikakis

Rabona ad