Με στόχο τη διατήρηση της 4ης θέσης

ΟΑΧ | 22 Απριλίου 2021, 12:30

Η διατήρηση της 4ης θέσης μέχρι το τέλος του β’ γύρου αποτελεί τον ρεαλιστικό στόχο του ΟΑ Χανίων, έπειτα από την ήττα στην Πυλαία.

Ουσιαστικά με τη βαριά ήττα στην έδρα του ΠΑΟΚ το μόνο που αλλάζει – αν μπορέσει να κρατήσει ο ΟΑΧ την 4η θέση – είναι το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των αγώνων για τις θέσεις 3-4. Βέβαια μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν ακόμη για την 3η θέση, αρκεί ο ΟΑΧ να πετύχει 2 νίκες παραπάνω από τον ΠΑΟΚ στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν, ώστε να μην υπάρξει ισοβαθμία, στην οποία υπερτερεί ο “δικέφαλος”.

Τα κορίτσια του Λευτέρη Θεοδωράκη θέλουν νίκη κόντρα στην ΕΦΑΟΖ, την Κυριακή, για να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παρουσίας τους στην τελική τετράδα της Α1 Γυναικών. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η μοναδική ομάδα που απειλεί τον ΟΑΧ και μάλιστα θα τον υποδεχθεί την τελευταία αγωνιστική, στις 9 Μαΐου στην έδρα του.

Μέχρι τότε όμως μπορεί το τοπίο να έχει ξεκαθαρίσει και να μη χρειάζεται ο ΟΑΧ να πάει εκεί για τη διασφάλιση της διαφοράς του πρώτου αγώνα, που ήταν μόλις ένα καλάθι (68-66).

karta antonis garden
zgas

Rabona ad