Με Μεγιάδο η προπόνηση της Κυριακής

ΟΦΗ | 24 Ιανουαρίου 2021, 18:11

Με τον Μιγκέλ Μεγιάδο να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα ξεκίνησε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Τρίτης (26/01, 17:15) με τον Αστέρας Τρίπολης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μία κόμη προπόνηση θα διεξαχθεί στο ΒΑΚ το πρωί της Δευτέρας κι αμέσως μετά ο Γιώργος Σίμος θα ανακοινώσεις την αποστολή των ποδοσφαιριστών. Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Με τον Miguel Mellado να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας το μεσημέρι της Κυριακής (24/01), με την οποία άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα της Τρίτης (26/01, 17:15) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η σημερινή προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (23/1) ματς με τον Παναθηναϊκό, έκαναν αποκατάσταση. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, τεχνικής, μεταβιβάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης. Οι Adil Nabi και Vajebah Sakor συνέχισαν θεραπεία, ενώ ο Ricardo Vaz ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Δευτέρα (25/01), στις 10:00 το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα.»

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack