Με Κουκάκη οδηγό, έκανε το 6 στα 6

Μινώταυρος Αρης Βουκολιών | 11 Οκτωβρίου 2026, 18:43

Το απόλυτο των νικών διατήρησε ο Μινώταυρος, ο οποίος πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από τις Βουκολιές όπως μαρτυρά το τελικό 4-0 επί του τοπικού Αρη.

Η ομάδα του Αντώνη Συροκάκη συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία, παραμένοντας μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, έχοντας παράλληλα την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 21 γκολ και μόλις τρία παθητικό.

Πρωταγωνιστής της νίκης των φιλοξενούμενων ήταν ο Ευτύχης Κουκάκης, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για την επικράτησή τους.

Το σκορ άνοιξε στο 27’, όταν ο Κουκάκης σημείωσε το 0-1, ενώ στο 42’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, δίνοντας στον Μινώταυρο προβάδισμα δύο τερμάτων πριν από την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο και κατάφεραν να διευρύνουν τη διαφορά. Στο 75’ ο Μάνος Ψαράκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ στο 88’ ο Κένγκα διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Διαιτητής: Σινιοράκης
Βοηθοί: Παναγόπουλος – Βαλεντάκης

Αρης Βουκολιών (Σταμάτης Φλεμετάκης – Κωστής Παρασκάκης): Νιαουνάκης, Μαριανάκης (80’ Ξανθουδάκης Χρ. Ευστρ.), Μπουρδάκης, Σοφιανόπουλος (68’ Ξανθουδάκης Χρ. Γ.), Μανωλεδάκης, Τσένι, Πατελάκης, Λουβιτάκης, Χατζημαρινάκης Ι., Ζωγράφη (46’ Χιμπράκου), Κομίτσι (84’ Μπέλμπα)

Μινώταυρος (Αντώνης Συροκάκης): Καλοριζικάκης (80’ Λαζαρίδης), Γιακουμάκης, Νταγκουνάκης (80’ Καράκης), Ζαχαράκης, Μιχάκης (65’ Κένγκα), Τουλούπης, Ψαράκης Ακ. (65’ Σεληνιωτάκης), Μποτωνάκης, Μαρτσάκης (74’ Παπαδάκης), Κουκάκης, Ψαράκης Μαν.

Wodspot72
Nevrakis
akadimia_doxa_pachanion
akadimia_iraklis_nerokourou
Family_mothers_food
REC CHQ
Bardatsos
Pneumatikakis_Michalis
Vourlakis
Trikounakis
Grigoros
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis

Rabona ad