Με Φιλίππου στη Γ’ Εθνική η Δόξα Δράμας

Super League 2 13 Οκτωβρίου 2021, 10:09

Η Δόξα Δράμας χαράζει νέα πορεία πλέον μετά από τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική, ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας με τον Μάκη Κατσαβάκη.

/Bella Pizza

Στο “τιμόνι” της ομάδας θα βρίσκεται ο Σπύρος Φιλίππου, ο οποίος ήταν στο προπονητικό επιτελείο από την αρχή της προετοιμασίας. Οσον αφορά το ρόστερ θα αρχίσουν οι επαφές με τους παίκτες για νέες συμφωνίες.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Η νέα διοικούσα επιτροπή που ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣ Δόξα Δράμας για τη χρονιά 2021-2022 στη Γ΄ Εθνική ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Σπύρο Φιλίππου για την τεχνική ηγεσία. Ο Δραμινός τεχνικός ήταν ήδη στο προπονητικό επιτελείο που προετοιμαζόταν το προηγούμενο τρίμηνο και γνωρίζει άριστα το ρόστερ και τις συνθήκες στους “Μαυραετούς”. Ο Σπύρος Φιλίππου έχει εργαστεί στο Καλαμπάκι (Γ’ Εθνική), τις γυναίκες του ΠΑΟΚ και τις Αμαζόνες Δράμας.

Ευχαριστούμε θερμά για αυτή την περίπου τρίμηνη συνεργασία (με ίδια άτομα στη διοίκηση, αλλά για την ΠΑΕ και για αρχικό σχεδιασμό για άλλη κατηγορία) τον απερχόμενο προπονητή Μάκη Κατσαβάκη και ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια.

ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Πλέον, η σκυτάλη περνά στο σχεδιασμό του έμψυχου δυναμικού, με διαρκείς επαφές για ανανεώσεις (ουσιαστικά νέες συμφωνίες με παίκτες από το πρόσφατο ρόστερ) και μεταγραφές και σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Δόξα Δράμας

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad