Με διακρίσεις “έκλεισε” το 2015 για τον ΝΟΧ

Ιστιοπλοΐα | 5 Ιανουαρίου 2016, 14:46

Με σημαντικές διακρίσεις για την ομάδα ιστιοπλοΐας Τριγώνου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ολοκληρώθηκε το 2015. Οι τελευταίοι αγώνες για το έτος που πέρασε, πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στις 12 και 13 Δεκεμβρίου στους διασυλλογικούς που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Ομιλος Γαζίου Κρήτης ενώ στις 19 και 20/12 πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο Κρήτης, με διοργανωτή τον Ι.Ο. Ηρακλείου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΓΑΖΙ

Στους διασυλλογικούς του Γαζίου, ο Ναυτικός Ομιλος συμμετείχε με 7 σκάφη Optimist, με την πιο σπουδαία διάκριση να την είχε ο Νίκος Κοζωνάκης, ο οποίος τερμάτισε στη 2η θέση τόσο στην γενική κατάταξη όσο και σε αυτή των Αγοριών. Επίσης, ο Γκάμπριελ Αναστάσης ήταν 4ος στα 11χρονα. Οι υπόλοιπες συμμετοχές για τον ΝΟΧ ήταν οι Μάνος Τζομπανάκης, Γιάννης Γεωργακάκης, Γιώργος Μαυροματάκης, Μαρία Κοζωνάκη και Γιώτα Αναστάση.

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΡΗΤΗΣ

Τέλος, στο Κύπελλο Κρήτης, ο ΝΟΧ συμμετείχε με τρία σκάφη Optimist, με τον Νίκο Κοζωνάκη να κατακτά την 1η θέση στην γενική κατάταξη καθώς και σε αυτή των Αγοριών ενώ ο Γκάμπριελ Αναστάσης  κατετάγη 4ος στην κατηγορία των 11χρονων. Επίσης, στους αγώνες συμμετείχε και η Μαρία Κοζωνάκη. 

JoyMachine

Rabona ad