Μαζουλουξής: Είμαι σε συζητήσεις με τον Εργοτέλη

Εργοτέλης | 31 Μαΐου 2021, 19:06

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και για το μέλλον του μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Κυριάκος Μαζουλουξής.

Ο 24χρονος αμυντικός -του οποίο το συμβόλαιο με τον Εργοτέλη ολοκληρώνεται- παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό το Yellow Radio 101,7 και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press“. Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα για…

Τη φετινή σεζόν στη Super League 2: «Ήταν ένα περίεργο τετράμηνο, φτάσαμε στην πηγή αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ήταν ένα παιχνίδι που έμεινε στην ιστορία για τους λάθους λόγους. Ο Εργοτέλης φέτος κατάφερε κάτι που ίσως έμοιαζε πρωτόγνωρο για την κατηγορία. Να διεκδικεί την άνοδο μέχρι τα τελευταία λεπτά με νεαρά παιδιά και χωρίς το μπάτζετ.»

Τα παράπονα του Εργοτέλη: «Υπάρχουν παράπονα για τον τρόπο συμπεριφοράς, παράπονα για την διαιτησία γιατί οι αποφάσεις έκριναν αποτέλεσμα. Υπάρχει πικρία και στην ομάδα γιατί είχαμε έναν μήνα με πέντε συνεχόμενες ήττες, αν εκεί τα πράγματα ήταν αλλιώς θα μπορούσαμε να μιλάμε διαφορετικά.»

Τη φετινή σεζόν: «Η χρονιά ήταν εξ αρχής δύσκολη, δεν ξέραμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ήρθε και ο κορωνοϊός δυσκόλεψε η κατάσταση και φτάσαμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα τον Γενάρη.

Η ομάδα ξεκίνησε στραβά με δύο ήττες, τις ισοφάρισε με δύο νίκες εκτός και μετά βρήκαμε τον δρόμο μας. Αφομοιώσαμε το στυλ που ήθελε ο προπονητής να περάσει και φτάσαμε να κάνουμε μία πορεία που κανένας δεν περίμενε. Στόχος μας ουσιαστικά ήταν η είσοδος στην εξάδα και πρωταρχικός στόχος η ανάδειξη ποδοσφαιριστών και καλού ποδοσφαίρου.»

Τον Άρη: «Ο Άρης παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο σε όλη την χρονιά. Ακόμη και οι τελευταίοι αγώνες που δεν πήγαν καλά δεν μπορούν να επισκιάσουν την προσπάθεια όλης της χρονιάς, δικαίως βρέθηκε ψηλά στην βαθμολογία. Πρέπει ο Άρης να χτίσει πάνω στην φετινή σεζόν, να ξεκινήσει από αυτό σαν αφετηρία και να στοχεύσει σε κάτι μεγαλύτερο.»

Τους καλύτερους του φετινού Άρη: «Ο Γκάμα που είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα, ο Μπερτόγλιο, η αμυντική γραμμή -στην οποία χρωστάει πολλά ο Άρης- αλλά και οι παίκτες του κέντρου. Ο Σάσα, ο Τζέγκο ήταν πολύ καλοί.»

Τον Μάντζιο: «Είναι επίτευγμα στην Ελλάδα να καταφέρει ένας Έλληνας προπονητής σε μία ομάδα που δεν έχει βγάλει προετοιμασία να τερματίζει μέσα στις πρώτες θέσεις. Έχοντας την ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας στα χέρια του ο Άρης θα είναι ακόμη καλύτερος. Δεν θεωρώ ότι έπιασε ταβάνι, δεν υπάρχει ταβάνι όταν είσαι μέλος στον Άρη.»

Το που θα βρίσκεται του χρόνου: «Το συμβόλαιο μου με τον Εργοτέλη τελειώνει, είμαστε σε συζητήσεις και όλα είναι πιθανά.»

Το αν θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στον Άρη: «Αυτό θα μπορούσε να αποτελεί και όνειρο, ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον, είναι κάτι ιδανικό.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad