Μαρκουλάκης: Χαρούμενος για την επιστροφή μου στα Χανιά

Απόλλων | 8 Φεβρουαρίου 2017, 23:10

Με το... καλημέρα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την απόδοση του στη μεσαία γραμμή, το ένα από τα δύο αποκτήματα του Ιανουαρίου για τον Απόλλωνα, ο μεσοαμυντικός Βαγγέλης Μαρκουλάκης.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που θα κλείσει φέτος τα 19 του χρόνια, μετά από γεμάτες χρονιές με τη Δόξα Παχιανών από πολύ νεαρή ηλικία και την 6μηνη παρουσία του στο Ρέθυμνο, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στα Χανιά και να συνεχίσει στην ομάδα του Αγ. Ιωάννη για το β’ μισό.

Διακρίθηκε μόλις από το ντεμπούτο του με τον Άρη Σούδας όπου έδειξε αρκετά… ξεθαρρεμένος με το παιχνίδι του, ενώ στην τρίτη του εμφάνιση με τον Μινώταυρο σημείωσε και το παρθενικό του τέρμα, με το οποίο άνοιξε τον δρόμο της νίκης από τα πρώτα λεπτά.

Ο ίδιος μίλησε στο athlitiko με αφορμή την επιστροφή του στα Χανιά αλλά και την απόφαση του να αγωνιστεί με τη φανέλα του Απόλλωνα. Στο τέλος έστειλε το δικό του «ευχαριστώ» και στην ομάδα που τον ανέδειξε από πολύ μικρή ηλικία, τη Δόξα Παχιανών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του στα Χανιά και την απόφαση του να συνεχίσει με τη φανέλα του Απόλλωνα όπου σημείωσε και το πρώτο του γκολ:

Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την επιστροφή μου στα Χανιά και την επιλογή που έκανα καθώς βλέπω τον εαυτό μου σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήμουν στο Ρέθυμνο. Όσο για το γκολ που σημείωσα είμαι σίγουρα χαρούμενος που ήρθε αλλά ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα που περιλαμβάνει πολλά και όχι μόνο το γκολ.

Η ομάδα είναι ένα πολύ υγιές σωματείο και το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε και ο Γιώργος (σ.σ. Καβρουλάκης) που ήμασταν συμπαίκτες πιο πριν και μαζί με τον Πρόεδρο έκανε την απόφαση μου να έρθω ακόμα πιο εύκολη.

Στην ομάδα συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας και πάμε για ότι καλύτερο μπορούμε. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό να δούμε τι έχουμε πετύχει.

Για την παρουσία του στο Ρέθυμνο;

Για την παρουσία μου στο Ρέθυμνο σίγουρα φανταζόμουν σίγουρα λίγο καλύτερα τα πράγματα εκεί, αν και έδωσα το 100% των δυνατοτήτων μου, δεν προσαρμόστηκα στα δεδομένα του πρωταθλήματος και αυτό φάνηκε κιόλας. 

Για τις διαφορές μεταξύ των δύο πρωταθλημάτων;

Αν εξαιρέσουμε τον τρόπο που γίνονται τα δύο πρωταθλήματα πάνω-κάτω θεωρώ ότι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και οι διαφορές είναι ελάχιστες. Σε σχέση με τις ομάδες στα Χανιά υπάρχουν περισσότερες με πιο ισχυρή δυναμικότητα από ότι με αυτές του Ρεθύμνου. Εδώ υπάρχουν 11-12 καλές ομάδες, ενώ εκεί μόνο 6-7.

Για τη Δόξα που είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην πορεία του:

Η Δόξα είναι η ομάδα που ξεκίνησα από πολύ μικρός και έζησα σπουδαίες στιγμές με όλους τους προπονητές και τα παιδιά εκεί. Είναι η ομάδα που θα είναι πάντα στην καρδιά μου και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της, με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο.

Επιμέλεια: Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad