Μαραντάς: Δεν ήθελα τέτοιο ντεμπούτο…

Α.Ο. Χανιά Football League | 19 Μαρτίου 2017, 23:23

Καθόλου ευχαριστημένος δεν είναι από τον τρόπο που συνδυάστηκε το ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία του Αχαρναϊκού ο Γιώργος Μαραντάς, ο οποίος μάλιστα έζησε μία πολύ έντονη ατμόσφαιρα στο πρώτο του παιχνίδι, που έτυχε να είναι απέναντι στον ΑΟΧ.

Οπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου:

«Είναι ένα ντεμπούτο που δεν το ήθελα. Το θέμα είναι ότι τα παιδιά έδειξαν διάθεση και προσπάθησαν για ένα θετικό αποτέλεσμα. Νιώθω ικανοποιημένος, αφού ακόμα και μετά το 1-2 πάλεψαν. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι ενωμένοι. Είναι αλήθεια ότι η ομάδα έχει ελλείψεις και έχει αποδυναμωθεί, όμως, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές».

Για τις φωνές του κόσμου: «Ο κόσμος έχει απόλυτο δίκιο. Όλοι, όμως, γνωρίζουν ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και σήμερα είδατε ότι οι φίλαθλοι είναι κοντά στην ομάδα. Υπάρχουν και κάποιοι που είναι πικραμένοι. Το καταλαβαίνω. Θα πω κάτι για αυτόν που βρίζει. Αν έπαιζε το παιδί του, θα έβριζε; Εμείς τους θέλουμε όλους κοντά μας».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Αντώνης Αναστασίου, ο οποίος υποστήριξε τα εξής:

«Δεν ξέρω τι να πω. Δεχόμαστε γκολ σε κομβικά σημεία του αγώνα και είναι κρίμα. Αδικούμε τους εαυτούς μας. Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια. Με την έλευση του νέου προπονητή πήραμε τα πάνω μας, αλλά πάλι κάτι έγινε και δεν κερδίσαμε. Υπάρχει πρόβλημα, αλλά θα το λύσουμε».

Δηλώσεις από flnews.gr

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad