Λυρώνης: Κρατάμε τα θετικά, διορθώνουμε τα λάθη

Α.Ο. Χανιά | 14 Ιανουαρίου 2016, 0:08

Ο Γιώργος Λυρώνης συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι, «θα κρατήσουμε τα θετικά και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε που είναι λογικά όταν παίζεις με αυτή την ομάδα».

Σύμφωνα με τον τεχνικό του ΑΟΧ, που να σημειωθεί ότι παραμένει χωρίς νίκη ακόμη από τη μέρα που έχει έρθει στην ομάδα: «Όπως είχα πει και στο πρώτο παιχνίδι στα Χανιά, αυτή η ομάδα είναι σε άλλο επίπεδο. Είναι μία ομάδα που τα τελευταία 15 χρόνια είναι μακράν η καλύτερη στην Ελλάδα. Για εμάς ήταν πολύ δύσκολο, το ξέραμε εξ αρχής. Όμως μέσα από αυτά τα δύο ματς νομίζω ότι ως ομάδα έχουμε να κερδίσουμε πολλά πράγματα ως προς το πώς συμπεριφέρθηκε ο αντίπαλός μας και ως προς το ποιο είναι το σκεπτικό αυτής της ομάδας.

Οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των Χανίων θα κρατήσουμε τα θετικά και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε που είναι λογικά όταν παίζεις με αυτή την ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη τους προσπάθεια, όμως, θα πρέπει να μάθουμε μέσα από αυτά τα ματς που δώσαμε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό όχι για το πρωτάθλημα, αφού το έχει πάρει από τον α’ γύρο. Στην Ευρώπη του εύχομαι να πάει καλά, γιατί δεν έπρεπε να παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά η θέση του νομίζω, ήταν να συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad