Λυρώνης: Εμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος

Α.Ο. Χανιά | 7 Ιανουαρίου 2016, 22:59

Ο ΑΟΧ, σύμφωνα με τον προπονητή του Γιώργο Λυρώνη κρατάει τα θετικά στοιχεία που προκύπτουν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με το κυριότερο να είναι ότι για 86 λεπτά η ομάδα του τον αντιμετώπισε πολύ καλά. «Αυτό που δώσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με ευχαρίστησε πάρα πολύ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός.

Επίσης, ο Γ. Λυρώνης τόνισε ότι ο ΑΟΧ και παρά τα όσα ακούγονται ότι διανύει δύσκολες μέρες, είναι σε καλή κατάσταση και πως θα ενισχυθεί στην περίοδο των μεταγραφών που είναι σε εξέλιξη.

Η αρχική του τοποθέτηση: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ μεγάλη ομάδα η οποία τα τελευταία 15 χρόνια είναι η καλύτερη στην Ελλάδα. Ξέραμε εξ αρχής ότι το παιχνίδι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο και αυτό που είχαμε εμείς να κερδίσουμε, ήταν να κάνουμε μια καλή προσπάθεια, όπως κι έγινε. Εμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια και αυτό που δώσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με ευχαρίστησε πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις ν’ αντιμετωπίσεις τέτοιες ομάδες, για ομάδες Σούπερ Λιγκ και πόσο μάλλον για εμάς. Νομίζω δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια γιατί οι διαφορές είναι πάρα πολύ μεγάλες».

Για το γεγονός ότι με τον ίδιο στον πάγκο, ο ΑΟΧ παρότι έχει προηγηθεί σε όλα τα παιχνίδια, δεν έχει κερδίσει κανένα από αυτά: «Είμαι στην ομάδα έξι παιχνίδια. Οντως γι’ αυτό που λέτε, έχετε δίκιο. Και στα έξι παιχνίδια καταφέραμε να προηγηθούμε, δυστυχώς όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια και καλό τέλος. Όμως με τη δουλειά νομίζω ότι μπορούμε να το διορθώσουμε κι αυτό και από το παιχνίδι της Κυριακής δεν θα ξαναγίνει αυτό. Εννοώ ότι θα καταφέρουμε να προηγηθούμε και να κρατήσουμε και το σκορ».

Για το πού βρίσκεται σε όλα τα επίπεδα αυτή την περίοδο η ομάδα: «Η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει όπως και πριν, όσο καιρό τουλάχιστον είμαι εγώ εδώ. Δουλεύει πάρα πολύ καλά, θα κάνουμε κάποιες μεταγραφές τον Ιανουάριο. Ηδη έχουν έρθει δύο παιδιά και νομίζω ότι θα έρθουν κι άλλοι».

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad