Λυρώνης: Δεν θα κινδυνεύσουμε

Α.Ο. Χανιά | 31 Ιανουαρίου 2016, 22:17

Στην αποβολή του Γκέσιου στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Λυρώνης μετά το 1-1 στο Αίγιο.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ τόνισε ότι ήταν άδικη η αποβολή του σκόρερ της ομάδας του (για πανηγυρισμό), ενώ εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι ο ΑΟΧ δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Αναλυτικά: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιγιάλειος ήταν πολύ καλύτερος και από δικό μας λάθος προηγήθηκε δίκαια. Ίσως θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο τέρμα. Εμείς ήταν σα να μη μπήκαμε στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές η εικόνα άλλαξε και πατούσαμε πολύ καλύτερα. Κάναμε φάσεις, θέλαμε την ισοφάριση και ήταν όλα υπέρ μας για να φτάσουμε στην ανατροπή. Δυστυχώς μετά το γκολ δεχτήκαμε μία αδικαιολόγητη κάρτα για πανηγυρισμό. Ήταν άδικη θεωρώ. Ήταν δύσκολο μετά να αλλάξουν οι ισορροπίες. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον πόντο και να πάρουμε το ματς στην κόντρα.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο. Συνεχίζουμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά. Καλή συνέχεια στον Παναιγιάλειο. Έχει μία πολύ καλή ομάδα και ο συνάδελφος κάνει πολύ καλή δουλειά. Αν παίζουν όπως έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Για το αν ο Παναιγιάλειος και ο ΑΟΧ μπορούν να μείνουν στην κατηγορία, είπε: «Δεν θα κινδυνεύσει κανένας από τους δύο, αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε στο γήπεδο. Αίσθησή μου είναι ότι εμείς δεν θα αντιμετωπίσουμε τέτοια προβλήματα».

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad