Λυχναράς: Δουλεύουμε νυχθημερόν για να βρεθεί λύση με τα τηλεοπτικά

Χανιά Football League | 1 Οκτωβρίου 2016, 16:29

Δηλώσεις από τον β’ αντιπρόεδρο της Φούτμπολ Λιγκ και εκπρόσωπο του Κισσαμικού, Αρη Λυχναρά, έγιναν στον ΣΠΟΡ FM σχετικά με τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν.

Το θέμα ως γνωστόν δεν έχει λήξει ακόμη, με το προεδρείο της διοργανώτριας να εργάζεται σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση για να εξευρεθεί λύση και να μπορέσει έτσι να ξεκινήσει η σεζόν…

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Αρης Λυχναράς είναι τα εξής:

«Είχαμε μια επαφή με μια μεγάλη εταιρεία στο χώρο της διαφήμισης κι αφού δεν βρίσκεται ένα κανάλι να πάρει το πρωτάθλημα αυτούσιο, να γίνεται μια διαχείριση από τη συγκεκριμένη εταιρεία και ένα κανάλι να δείχνει έναν αγώνα και άλλο κανάλι να μπορεί να δείχνει άλλο. Θα υπάρξουν συνεχείς επαφές με κρατικό και ιδιωτικό κανάλι τις επόμενες ώρες και μέρες. Νυχθημερόν κάνουμε αυτή τη δουλειά για να βρούμε την καλύτερη λύση. Έχουμε υποχωρήσει πολύ από την αρχική μας θέση, αλλά θα πρέπει να φτάσει τουλάχιστον στο 1,5 εκατ. ευρώ. Ευχόμαστε να έχουμε ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις γι’ αυτό».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad