Λεουτσάκος: Εκβιασμός και παραπλάνηση των ομάδων

Super League 2 1 Μαρτίου 2023, 23:36

Για τις τελευταίες εξελίξεις στη Super League 2 και την παραίτησή του μίλησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

/Bella Pizza

Σε ένα από τα πιο επεισοδιακά ΔΣ των τελευταίων ετών, όπου μεταξύ άλλων… ανταλλάχθηκαν μπουνιές, η Super League 2 αποφάσισε να γυρίσει σελίδα. Ο Λεουτσάκος αποτελεί παρελθόν, με τον νέο πρόεδρο ν’ αναμένεται να προκύψει μέσω εκλογών που ορίστηκαν για την άλλη Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Γυρίζει σελίδα η SL2 – “Tέλος” ο Λεουτσάκος, ακολουθούν εκλογές

Μετά την παραίτησή του ο Λεουτσάκος τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις κάνοντας λόγο για ωμό εκβιασμό και παραπλάνηση των ομάδων από τον υφυπουργό, συμπληρώνοντας ότι περιμένει να δει θα τηρηθούν αν οι δεσμεύσεις.

Αναλυτικά η τοπoθέτηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου σε απόδοση της ιστοσελίδας Mikriliga.com:

«Μετά από τις ενέργειες της Επιτροπής που είχε οριστεί και μετά τα ραντεβού που κάνανε με τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη και τον κ. Μαρινάκη, ήρθε ο κ. Ροκάκης στο Συμβούλιο και μας είπε ότι μπορεί να φέρει τις 150.000 ευρώ, με τέσσερα προαπαιτούμενα κατόπιν απαιτήσεως του Υφυπουργού.

Ένα από αυτά ήταν η παραίτηση μου κατ’ εντολή του κ. Ροκάκη και των υπολοίπων μελών της Επιτροπής. Πέραν τούτου, είχα δηλώσει ευθέως και στο προηγούμενο Συμβούλιο ότι αν εγώ ήμουν το πρόβλημα, θα έφευγα για να ξαναπαίξουν ποδόσφαιρο οι ομάδες και να είναι ομαλή η διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Θεωρώ ότι η δέσμευση του Υφυπουργού και του κ. Ροκάκη για τις 150.000 θα πρέπει να υλοποιηθεί, αλλιώς θα είναι άδικο, καθώς οι σύλλογοι έχουν ανάγκη την οποιαδήποτε οικονομική συνεισφορά που άλλωστε τους ανήκει από το κομμάτι των κερδών του στοιχήματος.

Έγινε μία συνδιαλλαγή μεταξύ Υφυπουργού και Super League 1 για να έρθουν αυτά τα χρήματα. Θεώρησα ότι πρέπει να πράξω ηθικά, αυτό που έπραξα, μιας και οι ομάδες είχαν πρόβλημα βιοποριστικό.

Πιστεύω όμως ότι υπήρχε και ένας ωμός εκβιασμός και μία παραπλάνηση των ομάδων από τα λεγόμενα του Υφυπουργού, καθώς αυτά που τους είπε δεν ευσταθούν. Αλήθεια είναι τα όσα είπα στις ομάδες και έχουν δηλωθεί και δημοσίως από άλλους, εκτός από εμένα.

Ευχαριστώ πολύ τις ομάδες για την μέχρι τώρα συνεργασία και πιστεύω το πρωτάθλημα να βρει το δρόμο του, να βρει πόρους και να συνεχίσει χωρίς τη μαυρίλα που απ’ ό,τι φαίνεται έφερε μόνο ο Λεουτσάκος. Θέλω να δω αν η μαυρίλα αυτή θα συνεχιστεί.»

Για το αν και κατά πόσο οι ομάδες θα πάρουν τις 150.000 ευρώ αν ο ίδιος αποχωρήσει:

«Αυτή ήταν η διαβεβαίωση του κ. Ροκάκη και της Επιτροπής μετά τις επαφές με τον κ. Αυγενάκη και τον κ. Μαρινάκη. Τώρα μένει να αποδειχθεί, κατά πόσο οι δεσμεύσεις θα γίνουν πραγματικότητα.»

Για τον αν υπάρχει κάποιος χρονικός προσδιορισμός για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες:

«Είναι υποχρέωση της Επιτροπής και του κ. Ροκάκη να φέρουν τα χρήματα για να μπούνε οι ομάδες στο γήπεδο να παίξουν. Υπάρχει άλλωστε χρονικό περιθώριο για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μέχρι τις 9 Μαρτίου γιατί στη συνέχεια θα κλείσει η Βουλή και δεν θα μπορεί να υπάρξει νέα ΚΥΑ.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad