Λεμονής: Δείξαμε στον αντίπαλό μας ότι το ματς θα τελείωνε

Αντίπαλοι Πλατανιά | 1 Απριλίου 2017, 22:39

Χαρούμενος που η επιστροφή του στον πάγκο του Ολυμπιακού συνδυάστηκε με νίκη (επί του Πλατανιά) εμφανίσθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Τάκης Λεμονής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά τα όσα ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” ανέφερε…

Το πως ένιωσε στην επιστροφή του σε Ολυμπιακό: «Κοιτάξτε βασικά είναι περισσότερα τα χρόνια που έζησα στον Ολυμπιακό. Συγκλονιστικό το συναίσθημα και έτσι όπως εξελίχθηκε το απόλαυσα.»

Για την εικόνα των παικτών του και την διαφοροποίηση από το 1ο μέρος στο 2ο: «Φέτος έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Προσπαθήσαμε να απλοποιήσουμε τα πράγματα στο μυαλό των παικτών. Είμαι ο 5ος τεχνικός και υπάρχει μία σχετική σύγχυση.

Διορθώσαμε το αμυντικό κομμάτι. Δεν δεχθήκαμε φάσεις με μακρινές μπάλες. Είχαμε βελτίωση ότι δεν έφυγαν μακρινές μπάλες από τους αμυντικούς. Ο Ανσαριφάρντ έκανε κινήσεις και εάν έπαιρνε περισσότερες μπάλες θα έκανε πιο πολλές φάσεις. Έχω μείνει ευχαριστημένος και από το α’ μέρος. Ο Ολυμπιακός γι’ αυτό είναι μεγάλη ομάδα.

Γιατί μπορεί και ανατρέπει τέτοιες καταστάσεις. Δεν περνάμε και τα καλύτερά μας τώρα τελευταία. Θέλω να σταθώ στο θέμα του κόσμου. Μας βοήθησε πολύ σε τακτική και στρατηγική. Με το πρώτο δευτερόλεπτο δείξαμε στον αντίπαλό μας ότι το ματς θα τελείωνε.

Αυτό είπαμε στα παιδιά πως έπρεπε να κάνουν. Ξεκλειδώσαμε τον εαυτό μας. Είχαμε και λίγο άγχος αλλά σε γενικές γραμμές δείξαμε πως μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας.»

Για το ότι οι περισσότερες ομάδες στο Κύπελλο θέλουν τον Ολυμπιακό: «Αυτά είναι άλλα θέματα. Ο καθένας μπορεί να πει οτιδήποτε. Είναι πολύ μεγάλη ευχαρίστησή μου όταν ακούω τέτοια πράγματα.»

Για την βελτίωση του Μάριν: «Δεν θα ήθελα να αναφερθώ προσωπικά σε παίκτες γα την απόδοσή τους. Τους ξεκαθάρισα δύο πράγματα. Πρώτον δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην υπολογίζουμε κανέναν. Είχαμε 4 ματς αρχης γενομένης από σήμερα. Για να είναι εδώ είναι πολύ καλοί παίκτες.

Το δεύτερο που είπα σε μία ομάδα 25 παικτών οι 11 θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι. Εγώ θέλω να βρω παίκτες που να είναι θυμωμένοι που δεν είναι στην 11άδα. Δεν θέλω να βρω κάποιον που δεν είναι θυμωμένος γιατί αυτό θα είναι πρόβλημα. Εάν δεν είναι θυμωμένος να θέλει πολύ και να αδημονεί να παίξει.»

Estrella
Papantonakis Cards