Λαμπράκης: Τελειώνει άσχημα για μας ο πρώτος γύρος

Χανιά | 18 Μαρτίου 2023, 18:46

Δίκαια τόνισε πως ο Ολυμπιακός Β έφτασε με την εμφάνιση του στο δεύτερο ημίχρονο στη νίκη επί των Χανίων ο Σταύρος Λαμπράκης.

/Bella Pizza

Ο Λαμπράκης στάθηκε στο γεγονός ότι με το ματς αυτό ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε για τα Χανιά, υπογραμμίζοντας ότι τελειώνει άσχημα για την ομάδα του.

«Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία αδικείται παρά πολύ από την βαθμολογική της θέση, μια ομάδα με πολλή ποιότητα η οποία δεν είχε πάρει για διάφορους λόγους αποτελέσματα μέχρι τώρα. Γνωρίζαμε τον τρόπο παιχνιδιού τους», τόνισε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο Λαμπράκης, συνεχίζοντας ως εξής: «Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ διαβασμένοι, δημιουργήθηκαν φάσεις, εμείς είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες και πολύ καλές προϋποθέσεις για να βάλουμε ένα γκολ και να προηγηθούμε και να πάρουμε τα ηνία του παιχνιδιού. Φαινόταν ότι όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα έπαιρνε τον έλεγχο και το πλεονέκτημα. Τα κατάφερε ο Ολυμπιακός με ένα πολύ ωραίο γκολ, με ένα πολύ ωραίο φάουλ. Εμάς η αντίδραση μας παρόλο που χάσαμε 2-3 πολύ μεγάλες ευκαιρίες δεν ήταν η καλύτερη. Κάναμε πάρα πολλά λάθη και η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου δηλώνει πως είναι δίκαιο το 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Τελειώνει ο πρώτος γύρος άσχημα για μας, με ένα άσχημο αποτέλεσμα. Θα κάνουμε την αυτοκριτική μας, τι δεν κάναμε καλά… Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Για άλλη μια φορά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που τόσο πολύ θέλαμε, αλλά αυτό το παιχνίδι δε γυρίζει πίσω. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει στο δεύτερο γύρο», κατέληξε ο Στ. Λαμπράκης.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad