Λαμπράκης: Πιο ομάδα όταν ανέβουν η χημεία μας και η ισορροπία  

Χανιά | 8 Ιανουαρίου 2023, 18:51

Ο Σταύρος Λαμπράκης τοποθετήθηκε μετά από ερώτηση που του έγινε για το γεγονός ότι τα Χανιά αντεπεξέρχονται μεν στα εντός έδρας παιχνίδια, όχι όμως και στα εκτός.

/Bella Pizza

Ο Ηρακλειώτης τεχνικός σημείωσε ότι όταν ανέβει η χημεία της ομάδας και η ισορροπία τότε τα Χανιά θα γίνουν καλύτερα και θα παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν σε κάθε παιχνίδι.

Σε ερώτηση για τις μεταγραφές είπε ότι αναμένεται ακόμη ν’ αποκτηθούν τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Μια δίκαιη νίκη… Ξεκινήσαμε καλά, προηγηθήκαμε, δημιουργήσαμε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ. Μετά, για ένα διάστημα από το 20ό λεπτό περίπου μέχρι που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο η Προοδευτική ισορρόπησε το παιχνίδι, προσπάθησε να μας απειλήσει κυρίως με κάποια σουτ έξω από την περιοχή. Στο ημίχρονο όμως συζητήσαμε με τα παιδιά, διορθώσαμε κάποια πράγματα και στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Βάλαμε το δεύτερο γκολ και μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο για να κάνουμε μία ακόμα πιο ευρεία νίκη. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές στο μεγαλύτερο διάστημα του ήταν ένα καλό παιχνίδι, κάνοντας μία δίκαιη νίκη».

Για το γεγονός ότι τα Χανιά αντεπεξέρχονται μεν εντός έδρας αλλά δεν κάνουν το ίδιο και στα εκτός έδρας παιχνίδια τους και δε φαίνεται ότι είναι εύκολο να προχωρήσουν σε υπέρβαση: «Ολοι ξέρουμε, εγώ δεν θέλω να το λέω συχνά σαν δικαιολογία, ότι είμαστε μία καινούρια ομάδα, με πάρα πολλά καινούργια πρόσωπα. Τώρα κιόλας στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, έχουν έρθει κι άλλα καινούργια πρόσωπα. Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερη, υπάρχει βελτίωση σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού. Σίγουρα θέλουμε ακόμα να το βελτιώσουμε και να το εξελίξουμε ούτως ώστε να παίρνουμε τα αποτελέσματα κι αυτό που δικαιούμαστε και εκτός έδρας. Η εικόνα μας στο τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας ήταν πάρα πολύ ενθαρρυντική άσχετα ότι δεν ήρθε το αποτέλεσμα. Πάνω σε αυτή την εικόνα όμως θα πατήσουμε και όταν είσαι καλύτερος θα παίρνεις αυτό που αξίζεις στο κάθε παιχνίδι. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά. Είμαστε μία ομάδα που δουλεύει πολύ, έχουμε ποιότητα και όταν ανέβει το επίπεδο της χημείας και της ισορροπίας που ψάχνουμε θα είμαστε μία ομάδα, η οποία και τώρα δε φοβάται κανένα και που θα μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Ομως λέγαμε από την αρχή ότι χρειάζεται χρόνος. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της».

Για το αν θα υπάρξουν άλλες προσθήκες: «Νομίζω ότι θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες. Οταν θα είναι έτοιμη η διοίκηση και θα έρθει σε συμφωνία με 1-2 ποδοσφαιριστές ακόμα θα το ανακοινώσουμε».

Για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Super League 2: «Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ στενάχωρο αυτό που συμβαίνει και δεν θέλω να κάνω πιο λεπτομερή αναφορά, αλλά να πω ότι είναι στενάχωρο ειδικότερα για όλους αυτούς τους ανθρώπους που αγαπάμε το ποδόσφαιρο, που είμαστε πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς αντί να προοδεύουμε, είμαστε σε μία στασιμότητα, για να μην πω ότι είναι και χειρότερα τα πράγματα».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad