Λαμπράκης: «Η συνέχεια θα είναι καλύτερη» | vid

Χανιά | 26 Μαρτίου 2023, 18:14

«Μετά την κακή παρένθεση που είχαμε με Ολυμπιακό και Ηρόδοτο επανήλθαμε στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα, νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη» δήλωσε ο Σταύρος Λαμπράκης μετά την εκτός έδρας ισοπαλία των Χανίων με την Παναχαϊκή.

/Bella Pizza

Με τον Μανώλη Καλογεράκη ν’ αποκρούει πέναλτι στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά και την Παναχαϊκή να παίζει με 10 παίκτες σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο τα Χανιά έμειναν στο ισόπαλο 0-0 στην Πάτρα στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών τους για το β’ γύρο της SL2.

Ορθια τα Χανιά στην Αγυιά (0-0)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σταύρου Λαμπράκη στην κάμερα του YouTube καναλιού της ΠΑΕ Χανιά:

«Ένα παιχνίδι σήμερα με μία πάρα πολύ καλή ομάδα που είναι ψηλά στη βαθμολογία, μία ομάδα που δουλεύει από πέρυσι με τον ίδιο προπονητή και έχει ένα βασικό κορμό δύο χρόνια. Παρά τα προβλήματά της, στο αγωνιστικό κομμάτι, νομίζω ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η δική μας ομάδα ήταν σήμερα πολύ ανταγωνιστική, ήταν -θα έλεγα- σε γενικές γραμμές καλύτερη από τον αντίπαλο και νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Βέβαια έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία στην αρχή με το πέναλτι, το οποίο έπιασε ο Μανώλης, αλλά νομίζω ότι στο υπόλοιπο κομμάτι του παιχνιδιού η δική μας ομάδα ήταν καλύτερη, ειδικότερα μετά την αποβολή.

Νομίζω ότι υπήρξε ένας μονόλογος και από ατυχία ή έλλειψη συγκέντρωσης δεν βάλαμε ένα γκολ για να πάρουμε τη νίκη που τη δικαιούμασταν. Μετά την κακή παρένθεση που είχαμε με τον Ολυμπιακό και τον Ηρόδοτο επανήλθαμε στις καλές εμφανίσεις και στα -θα έλεγα- θετικά αποτελέσματα και νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για την ομάδα μας.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad