Λαμπράκης: Φτιάχνουμε μια ομάδα πρωταγωνίστρια

Χανιά | 22 Ιανουαρίου 2023, 19:04

Για την ομάδα που χτίζεται για το επόμενο διάστημα και ειδικότερα για τη νέα χρονιά στάθηκε στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Σταύρος Λαμπράκης.

/Bella Pizza

Ο τεχνικός των Χανίων σε ό,τι αφορά το παιχνίδι απέναντι στην Κηφισιά τόνισε ότι είχε πολύ τακτική, σημειώνοντας πως όποια ομάδα κατάφερνε να πετύχει γκολ θα έφτανε κατά την άποψή του στη νίκη.

«Στο τέλος, μας αφήνει μία πίκρα το αποτέλεσμα από την άποψη ότι δεν κερδίσαμε, αλλά υπάρχει και μία ικανοποίηση για την ομάδα μας γιατί στάθηκε απέναντι σε αυτή που προπορεύεται στη βαθμολογία τόσο ανταγωνιστικά και τους αναγκάσαμε να χάσουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικότερα όλα όσα είπε:

«Ενα παιχνίδι σήμερα που είχε πολύ τακτική κόντρα σε δύο ισορροπημένες ομάδες. Θεωρώ ότι όποια ομάδα έβαζε γκολ θα είχε και το πλεονέκτημα να κερδίσει. Η Κηφισιά είχε ένα δοκάρι από ένα πολύ μακρινό σουτ κι εμείς μία ξεκάθαρη ευκαιρία με τον Μπουτσάκη και κάποιες άλλες, που ήταν ευκαιρίες με καλές προϋποθέσεις. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ένιωθα ότι εάν μία ομάδα έβαζε γκολ θα ήταν η δική μας… Η προσπάθεια που έγινε από τα παιδιά ήταν πολύ μεγάλη, παίξαμε σαν ομάδα. Στο τέλος, μας αφήνει μία πίκρα το αποτέλεσμα από την άποψη ότι δεν κερδίσαμε, αλλά υπάρχει και μία ικανοποίηση για την ομάδα μας γιατί στάθηκε απέναντι σε αυτή που προπορεύεται στη βαθμολογία τόσο ανταγωνιστικά και τους αναγκάσαμε να χάσουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, πραγματικά το αξίζουν. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για την αναφορά που έκανε ο Γιώργος Πετράκης ότι οι ομάδες δε χτίζονται το καλοκαίρι ή μεσούσης της σεζόν με μεταγραφές για να κυνηγήσουν ένα πρωτάθλημα και αν του χρόνου θα είναι η κομβική σεζόν για τα Χανιά για να κάνουν το άλμα: «Νομίζω ότι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο αυτά τα πράγματα που ακούω ότι είπε ο Γιώργος είναι τ’ αυτονόητα. Οι ομάδες χρειάζονται χρόνο. Αυτή τη στιγμή περάσαμε και περνάμε ένα διάστημα και ελπίζω να το περάσουμε για λίγο ακόμα που έχουν γίνει αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Οπως είναι λογικό όταν υπάρχουν τόσες πολλές αλλαγές κλονίζεται λίγο η χημεία και η ομοιογένεια και θα χρειαστεί πάλι λίγος καιρός για να γίνουμε ένα δυνατό γκρουπ. Νομίζω όμως ότι βαδίζουμε σε σωστό δρόμο… Η ομάδα έχει πλέον αρκετή ποιότητα, παιδιά με ταλέντο, καλούς επαγγελματίες και νομίζω ότι είναι στο χέρι μας να φτιάξουμε μια πρωταγωνίστρια ομάδα, που είναι και ο στόχος μας ώστε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα. Σίγουρα θέλουμε να είμαστε ψηλά, αλλά οι ομάδες χρειάζονται χρόνο. Χρειάζεται χρόνο και η δική μας ομάδα, όμως έχω την εντύπωση ότι είμαστε σε ένα καλό μονοπάτι».

 

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad