Λαμπράκης: Ενα αποτέλεσμα που μας πάει πίσω

Χανιά | 12 Μαρτίου 2023, 18:50

Πολύ στεναχωρημένος ο ίδιος και όλη του η ομάδα δήλωσε πως είναι ο Σταύρος Λαμπράκης από την ισοπαλία που παραχώρησαν τα Χανιά στον Ηρόδοτο.

/Bella Pizza

Ο Λαμπράκης στάθηκε στη δουλειά που είχε γίνει τις προηγούμενες ημέρες της διακοπής, σημειώνοντας πως ουσιαστικά αυτή δεν ανταμείφθηκε με το αποτέλεσμα που ήρθε.

Επίσης ρωτήθηκε για την απουσία του Μάναλη για το αν ήταν αυτή που ουσιαστικά καθόρισε το παιχνίδι, χαρακτηρίζοντας τον παίκτη σημαντικό για την ομάδα του, αλλά όπως είπε, τα Χανιά όφειλαν σε κάθε περίπτωση να είχαν σκοράρει κι από ‘κει και πέρα να έχουν κατακτήσει τη νίκη.

«Ξεκινώντας θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων από αυτό το δυστύχημα που συνέβη στη χώρα μας και μας έχει στεναχωρήσει όλους, αν και ο πόνος που έχουν αυτοί οι άνθρωποι και αυτές οι οικογένειες είναι πολύ μεγάλος και δύσκολα ξεπερνιέται», είπε αρχικά ο Λαμπράκης, μιλώντας για την τραγωδία των Τεμπών, λέγοντας για το παιχνίδι τα εξής: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την απόλυτη κυριαρχία, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και πάρα πολλές προϋποθέσεις για να πετύχουμε ένα γκολ για να γινόταν πιο εύκολο στη συνέχεια το παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε όμως, με αποτέλεσμα να παίρνει ψυχολογία ο αντίπαλος και στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι μας παρέσυρε στο δικό του αργό ρυθμό. Ενα δεύτερο ημίχρονο που δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, δεν βοηθήθηκε η ομάδα να βρει ρυθμό ούτως ώστε να επιφέρει μεγαλύτερη επιθετικότητα και να βάλουμε ένα γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι, που νομίζω ότι το δικαιούμασταν.

Είμαι στεναχωρημένος πιο πολύ για τα παιδιά γιατί αυτό το διάστημα των 45 ημερών που έχουμε τη διακοπή έχουν δουλέψει πάρα πολύ. Εχουν δουλέψει πραγματικά επαγγελματικά, έχουν βελτιώσει αρκετά κομμάτια που πιστεύαμε ότι χρειάζεται βελτίωση, αλλά στο ποδόσφαιρο οι νίκες είναι αυτές και το αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει στο τέλος και σίγουρα σήμερα δε φεύγει κανείς χαρούμενος από το γήπεδο από τη δική μας ομάδα και η αιτία είναι το αποτέλεσμα. Η προσπάθεια έγινε, στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν τόσο ποιοτική γιατί δεν είχε πολύ ρυθμό το παιχνίδι και δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε πολλές φάσεις. Δημιουργήσαμε, αλλά όχι πολλές.

Ενα αποτέλεσμα που μας πάει πίσω… αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να το αναλύσουμε, να δούμε γιατί δεν κερδίσαμε, τι δεν κάναμε καλά, να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στη συνέχεια».

Για την απουσία του Μάναλη και αν ήταν αυτή η αιτία που τα Χανιά δεν κέρδισαν: «Σίγουρα ο Γιώργος είναι ο σέντερ φορ μας και μια σημαντική απουσία για την ομάδα. Πότε δεν έχω αναφερθεί όλο αυτό το διάστημα σε απουσίες που είχαμε. Και σε προηγούμενα παιχνίδια λόγω τραυματισμών ή τιμωριών δεν έχω αναφερθεί. Σίγουρα ο Γιώργος είναι ένας ποιοτικός παίκτης για την ομάδα, ένας παίκτης κλειδί, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά έχουν ικανότητες και ταλέντο, προσπαθούν, απλά σήμερα δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ ούτως ώστε να μη φανεί και το κενό του Γιώργου, αλλά και του Μπουτσάκη και του Ιατρούδη που έλειπαν. Η προσπάθεια έγινε από τα παιδιά, ο Γιώργος είναι πάντα ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα, είναι ο πρώτος σκόρερ, είναι ο σέντερ φορ μας, ένα παιδί από το οποίο είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά που κάνει και την αγωνιστικότητα που έχει, αλλά δε σημαίνει ότι επειδή δεν έπαιξε ο Γιώργος δεν κερδίσαμε… Επρεπε να κερδίσουμε, έπρεπε να βάλουμε γκολ στις φάσεις που κάναμε, στις προϋποθέσεις που είχαμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad