Λαμπράκης: Δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που αξίζουμε

Χανιά | 15 Ιανουαρίου 2023, 17:39

Την άποψη πως ο ΟΦΙ παρουσιάστηκε πιο αποτελεσματικός από τα Χανιά, λέγοντας για την ομάδα του πως δεν έχει καταφέρει να πάρει τους βαθμούς που αξίζει μέχρι σήμερα στην Super League 2, εξέφρασε ο Σταύρος Λαμπράκης.

/Bella Pizza

Ο τεχνικός των Χανίων παρουσιάστηκε όπως ήταν αναμενόμενο πικραμένος για το αποτέλεσμα, λέγοντας πως όταν οι παίκτες του δεν μπορούν να κάνουν γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούν, δε μπορούν να έχουν την προσδοκία να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα.

«Το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε, έπαιξε πολύ καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού γιατί σημειώθηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου», επεσήμανε αρχικά ο Λαμπράκης, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Μετά όμως το 1-0 είχαμε τις ευκαιρίες… Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να βάλουμε γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο αντίπαλος σε μία αντεπίθεση κέρδισε το πέναλτι κι έβαλε το δεύτερο γκολ. Συνεχίσαμε να πιέζουμε, χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και αν δεν καταφέρνεις να σκοράρεις, είναι δύσκολο να διεκδικήσεις ένα παιχνίδι. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι, αλλά ο αντίπαλος ήταν πιο αποτελεσματικός από μας και πήρε τη νίκη».

Στην ερώτηση για τις μεταγραφές που έχουν κάνει τα Χανιά κι αν υπάρχει η προσδοκία τα πράγματα να βελτιωθούν στα επόμενα παιχνίδια απάντησε τα εξής: «Σίγουρα δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που αξίζουμε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, γίνεται όμως μία καλή δουλειά στην ομάδα και με την ενίσχυση που πραγματοποιείται, με τα νέα παιδιά που μπαίνουν στην ομάδα, θ’ ανεβάσουμε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα μας, παίρνοντας αυτό που αξίζουμε στο γήπεδο. Σίγουρα όσο περνά ο χρόνος αυτό θα λειτουργεί προς όφελος της ομάδας».

Τέλος, για τον κόσμο που βρέθηκε από τα Χανιά στην Ιεράπετρα σημείωσε: «Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί στέκεται δίπλα μας, τον πικράναμε γι’ άλλη μια φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γι’ αυτό… Το ποδόσφαιρο όμως δυστυχώς έχει μέσα όλα τα αποτελέσματα και παρά την προσπάθεια μας δεν καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad