Λαμπράκης: Αυτές οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση και πίστη

Χανιά | 27 Νοεμβρίου 2022, 18:43

Ο Σταύρος Λαμπράκης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το νικηφόρο αποτέλεσμα που κατάφεραν τα Χανιά απέναντι στην Καλαμάτα. Ειδική αναφορά μάλιστα έκανε και προς τον κόσμο.

/Bella Pizza

Ο υπηρεσιακός προπονητής των Χανίων τόνισε ότι τέτοιες νίκες δίνουν ψυχολογία και πίστη σε όλον τον οργανισμό, εννοώντας εκτός από το καθαρά αγωνιστικό τμήμα, στη διοίκηση και τον κόσμο. Μάλιστα τον τελευταίο τον ευχαρίστησε, λέγοντας πως αρχίζει και πιστεύει στην προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του:

«Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, έναν αντίπαλο που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα μας, με πάρα πολύ ατομική ποιότητα και με έναν πάρα πολύ ικανό και έμπειρο προπονητή. Νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας ήταν αρκετά καλή, είχαμε αγωνιστική πειθαρχία, διάθεση, πάθος και σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, βγάλαμε ποιότητα και φάσεις, σκοράραμε και είχαμε ευκαιρίες να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά για ένα διάστημα, από ένα σημείο όμως και μετά, με τις αλλαγές που έγιναν, ισορροπήσαμε και ήμασταν πάρα πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις όπου αν είχαμε μια καλύτερη επιλογή θα είχαμε σκοράρει ένα δεύτερο γκολ και δεν θα είχαμε αυτό το καρδιοχτύπι των τελευταίων λεπτών. Παρ’ όλα αυτά και αναλογιζόμενοι τον αντίπαλο που είχαμε, οφείλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έκαναν μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, ήταν ομάδα μέσα στο γήπεδο και αυτό μας οδήγησε στη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο που αρχίζει και πιστεύει την προσπάθεια που γίνεται στα Χανιά, τον θέλουμε δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για τα νεότερα που υπάρχουν με το θέμα του προπονητή και αν η ομάδα θα προχωρήσει τελικά σε αλλαγή αντιλαμβανόμενοι στην ΠΑΕ ότι… ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει: «Οσον αφορά εμάς δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση. Εάν υπάρξει ένα τέτοιο γεγονός σίγουρα θα ενημερωθούμε και θα ενημερωθείτε και όλοι. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε κάτι τέτοιο».

Για τις δύο νίκες που έχουν σημειωθεί μέχρι τώρα: «Οι νίκες εκτός από βαθμούς δίνουν αυτοπεποίθηση, δίνουν πίστη σε όλον τον οργανισμό, στους παίκτες κυρίως, στη διοίκηση, στον κόσμο, σε όλους μας ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια και έχει αντίκτυπο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, είναι το πιο σημαντικό ακόμα και από τους βαθμούς ότι αρχίζουν δηλαδή τα παιδιά και πιστεύουν στις ικανότητες τους για το ότι αυτή η ομάδα και αυτοί οι παίκτες μπορούν να κοιτάξουν ψηλά. Εμάς ο στόχος μας είναι να γίνουμε μία καλή ομάδα, αυτό είναι το πρώτο που προσπαθούμε κάθε μέρα να κάνουμε. Θέλουμε ν’ αποκτήσουμε ταυτότητα και φιλοσοφία σαν ομάδα, αυτό χρειάζεται το χρόνο του γιατί γίνεται μια καινούργια προσπάθεια, όμως είμαστε σε καλό δρόμο».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad