Λαμπράκης: Αφιερώνω τη νίκη στον Μπαξεβάνο

Χανιά | 20 Νοεμβρίου 2022, 20:02

Στον Σπύρο Μπαξεβάνο αφιέρωσε τη νίκη επί της Επισκοπής ο Σταύρος Λαμπράκης. «Εκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και μας βοήθησε», ήταν η αναφορά του.

/Bella Pizza

Οπως είναι γνωστό, ο Λαμπράκης μαζί με τον Μαναρώλη ήταν αυτοί που κοουτσάρισαν την ομάδα των Χανίων στο παιχνίδι στο Γάλλο.

Επίσης ο Λαμπράκης έκανε αναφορά και στον εκλιπόντα, Μανώλη Τζανή.

«Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή και νεανική ομάδα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, με δυνατό άνεμο ο οποίος δε βοήθησε στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο» είπε αρχικά στις δηλώσεις του, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Θεωρώ ότι η ομάδα μας παρουσιάστηκε διαβασμένη, δυνατή και έφτασε σε μια πεντακάθαρη και δίκαιη νίκη γιατί ήμασταν καθ’ όλη τη διάρκεια καλύτεροι από τον αντίπαλο. Ηταν μια νίκη που την χρειαζόμασταν σαν ομάδα, σαν οργανισμός. Είναι μια νίκη για την οποία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήρθε έτσι όπως έπρεπε. Επικρατήσαμε κατά κράτος του αντιπάλου και κερδίσαμε δίκαια και πεντακάθαρα. Από ‘κει και πέρα, θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον Σπύρο Μπαξεβάνο, στον προπονητή που ήταν σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας κι έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και μας βοήθησε. Προσωπικά θα ήθελα ν’ αναφερθώ και να πω συλλυπητήρια και στην οικογένεια του Μανώλη Τζανή που τον είχα προπονητή στον Εργοτέλη και “έφυγε” χθες. Να είναι γεροί να τον θυμούνται».

Για τη σημασία του γρήγορου πρώτου γκολ για τα Χανιά είπε: «Ενα γρήγορο γκολ πάντα δίνει ψυχολογία στην ομάδα που το πετυχαίνει και προβληματίζει τον αντίπαλο. Παρότι είχαμε κόντρα αέρα βάλαμε το γκολ και είχαμε και 2-3 καλές προϋποθέσεις για να πετύχουμε κι ένα δεύτερο. Τα παιδιά ήταν διαβασμένα κι έπαιξαν όπως έπρεπε με αυτές τις καιρικές συνθήκες».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad