Κυριακόπουλος: «Ξεχώρισε το πάθος και η δύναμη»

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 22 Ιανουαρίου 2023, 20:36

Για ένα κλασικό ντέρμπι που κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη έκανε λόγο ο Νίκος Κυριακόπουλος μετά το "λευκό" 0-0 της ΡΕΑ με τον ΟΦΗ, ενώ η Μαρίνα Κούτρη έκανε λόγο για θετικό αποτέλεσμα.

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκα η ΡΕΑ με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Σοχώρας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Λευκή ισοπαλία στη Σοχώρα ανάμεσα σε ΡΕΑ και ΟΦΗ

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα από τον τεχνικό και την επιθετικό της ΡΕΑ…

Νίκος Κυριακόπουλος (προπονητής ΡΕΑ): «Ήταν ένα παιχνίδι που ξεχώρισε το πάθος και η δύναμη. Σε σχέση με τη ροή του ματς θεωρώ πως σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μεγάλο διάστημα όπου κυριαρχήσαμε, έχοντας καλή κυκλοφορία.

Στην επανάληψη, πάλι βγάλαμε κάποια πράγματα από το παιχνίδι μας. Χάσαμε ευκαιρίες, ενώ ο ΟΦΗ αστόχησε σε πέναλτι. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι ήταν φυσιολογική η εξέλιξη, ενώ θα μπορούσε να ήταν οποιοδήποτε το αποτέλεσμα.

Μας προβληματίζει εδώ και καιρό ότι ενώ είμαστε παραγωγικοί φτάνουμε στο γκολ αλλά δεν το βάζουμε. Είναι διαφορετικό να μην είσαι παραγωγικός από το να είσαι παραγωγικός αλλά να μην μπαίνει το γκολ. Προσπαθούμε να το λύσουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και των δύο ομάδων και ευχόμαστε καλή συνέχεια στον ΟΦΗ.»

Μαρίνα Κούτρη (επιθετικός ΡΕΑ): «Σίγουρα θα θέλαμε τη νίκη. Προσπαθήσαμε και παλέψαμε, έχοντας έναν δύσκολο αντίπαλο απέναντι μας. Πήραμε τελικά την ισοπαλία, το οποίο είναι κάτι θετικό για την ομάδα μας.

Η συνέχεια θα είναι σίγουρα απαιτητική, λόγω του ότι πλέον γνωριζόμαστε όλες οι ομάδες αγωνιστικά. Εμείς θα είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας, με συνεχείς προπονήσεις να γινόμαστε όλο και καλύτερες. Στο τέλος θα κάνουμε το “ταμείο”, το οποίο θα κριθεί από την προσπάθεια μας.»

Estrella
ELA Taverna
Digital Print Shop
AO CHANIA
Crepaland Greece

Rabona ad