Κουριδάκης: Θέλω μια δημόσια απάντηση για το γιατί, εάν υπάρχει γιατί…

Σπορ 11 Αυγούστου 2021, 14:25

Τον απολογισμό του μία ημέρα πριν την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο νέο πρόεδρο, Τάκη Σβουράκη έκανε ο Μανώλης Κουριδάκης στο ΕΑΚ Χανίων.

KTEO Κρήτης

Ο κ. Κουριδάκης έδειξε πως ήταν συναισθηματικά φορτισμένος για την αλλαγή η οποία αποφασίστηκε, τονίζοντας ότι πριν από μία εβδομάδα έλαβε τηλεφώνημα απ’ τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος αφού τον ευχαρίστησε, τον ενημέρωσε ότι δεν θα συνέχιζε στη νέα Επιτροπή διοίκησης. «Οταν σε παίρνει τηλέφωνο ο διευθυντής του υπουργείου δεν τον ρωτάς γιατί», σχολίασε ο κ. Κουριδάκης σε ερώτηση που του έγινε, αν ζήτησε να του ειπωθούν τα αίτια για την αποχώρηση και την αλλαγή του.

«Οπως μου είπε, ήταν σε δύσκολη θέση που θα μου το ανακοίνωνε, αλλά αυτό μπορώ να μεταφέρω ότι μου ειπώθηκε από τη μεριά του υφυπουργείου Αθλητισμού», διευκρίνισε ο κ. Κουριδάκης, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω την Επιτροπή, τα παιδιά, τους εργαζόμενους γιατί πραγματικά έγινε μια πολύ μεγάλη δουλειά. Εχουν φύγει 70 επιστολές που έχουν αποσταλεί στην ΓΓΑ γιατί αυτός ήταν άλλωστε ο τρόπος όπου προσπαθούσαμε να υλοποιήσουμε και να κάνουμε πράγματα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί αν υπάρχει κάτι, θέλω να υπάρξει δημόσια αξιολόγηση για το έργο που έχει γίνει αυτούς τους 18-19 μήνες. Ενας πρόεδρος πρέπει ν’ αναλαμβάνει και τις ευθύνες. Πρέπει δηλαδή, αν έχω κάποια ευθύνη, να την αναλάβω και γι’ αυτό περιμένω δημόσια αξιολόγηση. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Σταύρο Δρικάκη, ο οποίος ήταν ένας από τους ανθρώπους που μπόρεσε και κράτησε το στάδιο ανοιχτό με τις γνωριμίες και τις σχέσεις με τους ανθρώπους που γνωρίζει ολ’ αυτά τα χρόνια. Αυτή τη δουλειά δεν μπορεί να την κάνει ο καθένας… Κρατήσαμε τις ισορροπίες, μπορέσαμε και ελέγξαμε μαζί με το προσωπικό την περίοδο covid για να μην έχουμε θέματα και προβλήματα. Συνεργαστήκαμε με τα 7-8 σωματεία τα οποία βρίσκονται εδώ. Είναι πραγματικά απορίας άξιον γιατί δε συνεχίζει ο Σταύρος Δρικάκης. Αντικαταστάθηκαν μόνο δύο άτομα, εγώ κι ο Σταύρος… Πραγματικά θα ήθελα μια δημόσια απάντηση για το γιατί, εάν υπάρχει γιατί. Προσωπικά διαχειρίστηκα θεσμικά την θέση μου σαν πρόεδρος απέναντι στην κυβέρνηση. Από εκεί και μετά πάνω από το θεσμικό ρόλο και την πολιτική ταυτότητα υπάρχει μία ταυτότητα η οποία λέγεται πως είμαι Χανιώτης, είναι ο τόπος μου και αυτό είναι πάνω απ’ όλα. Ενδεχομένως δηλαδή κάποια πράγματα που θεωρώ πως έπρεπε να γίνουν, τα προσέγγισα, τα διεκδίκησα για το καλό του τόπου μου», ήταν η τοποθέτηση του πρώην, πλέον, προέδρου του ΕΑΚ.

ΟΙ 120.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ… ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΕΑΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο Μαν. Κουριδάκης προχώρησε στη συνέχεια σε μια ιδιαίτερα σημαντική αναφορά που έχει να κάνει με χρήματα, ύψους 120.000 ευρώ που δεν πιστώθηκαν, ως έπρεπε να γίνει κατά την κρίση του για τις ανάγκες του ΕΑΚ Χανίων και αντίθετα πήγαν σαν έκτακτη επιχορήγηση στο ΕΑΚ Ηρακλείου. Η βασική ερώτηση που έγινε στον κ. Κουριδάκη ήταν να σχολιάσει το γεγονός ότι οι δυσκολίες που συνάντησε κατά γενική ομολογία η δική του διοίκηση δεν ήταν ανάλογες με το άλλο ΕΑΚ της Κρήτης, το ΕΑΚ Ηρακλείου, αλλά και να τοποθετηθεί για τον τρόπο που ενώ φαίνεται να προχωρούν έργα στο Ηράκλειο, δεν γίνεται το ίδιο με τα Χανιά…

«Στα Χανιά υπάρχουν τρεις βουλευτές οι οποίοι θεωρώ ότι πρέπει να πάρουν πάνω τους το οποιοδήποτε θέμα, διότι αυτό είναι πλέον θέμα κυβέρνησης, δεν είναι θέμα του προέδρου του ΕΑΚ», είπε αρχικά. «Είναι τέσσερις, δεν υποβαθμίζω αυτόν της αντιπολίτευσης, αλλά στέκομαι κυρίως στους κυβερνητικούς βουλευτές όπου αν βλέπουν ότι υπάρχουν αδικίες στα Χανιά οφείλουν κατά την ταπεινή μου άποψη να το πάρουν πάνω τους και να κάνουν παρέμβαση. Ξαναλέω, μακάρι να γίνονται τα έργα που εξαγγέλλονται στο Ηράκλειο. Εμένα μ’ ενδιαφέρει να γίνονται τα έργα που πρέπει να γίνουν στα Χανιά. Δε μπορώ δηλαδή τα 120.000 ευρώ που δεν παίρνει η Επιτροπή διοίκησης του ΕΑΚ Χανίων που είναι στην ουσία ο προϋπολογισμός τον οποίο πρέπει να υλοποιήσει, τον Δεκέμβριο του 2020 να πηγαίνουν με έκτακτη επιχορήγηση στο ΕΑΚ Ηρακλείου! Θέλετε την είδηση; Σας τη δίνω, γιατί αυτό έγινε! 120.000 ευρώ που δεν πήρε τακτικό προϋπολογισμό το ΕΑΚ Χανίων, το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου του 2020, πιστώνεται ως έκτακτη επιχορήγηση στο ΕΑΚ Ηρακλείου. Αυτά είναι στη Διαύγεια και μπορεί να τα δει ο καθένας. Αυτό μ’ ενοχλεί σαν Χανιώτης. Επειδή με ρωτάτε γιατί γίνεται αυτό, δεν θα σας απαντήσω, ρωτήστε τον υφυπουργό. Εγώ δεν μπορώ να σας δώσω απάντηση γιατί δε συμμετείχα σε αυτό. Εμείς πήραμε 120.000 ευρώ λιγότερα και αυτά τα χρήματα μπήκαν στο λογαριασμό του ΕΑΚ Ηρακλείου σαν έκτακτη επιχορήγηση. Το τι τα έκαναν εκεί είναι δικό τους θέμα. Σημασία έχει ότι εμάς δε μας έδωσαν τον τακτικό μας προϋπολογισμό και αναγκαστήκαμε αυτά τα οποία θα κάναμε σαν έργα να μη μπορέσουμε να τα κάνουμε και σε τελική ανάλυση ν’ αναγκαστούμε ν’ απευθυνθούμε στην Περιφέρεια για να μας στηρίξει και να μην κάνουμε τίποτα! Διεκδίκησα τα ταμειακά διαθέσιμα να πάνε σε έργα στα Χανιά. Βεβαίως μπορεί να τα κάνει ό,τι θέλει η κυβέρνηση και ο υφυπουργός, σαν Χανιώτης όμως θεωρώ ότι είχα την ευθύνη και το χρέος από τη στιγμή που υπάρχει ένας κουμπαράς 500.000 ευρώ ότι αυτά τα χρήματα θα έπρεπε να πέσουν σε έργα που θα γινόντουσαν στα Χανιά. Εάν αυτός είναι λόγος, θεωρητικά, που κρίθηκα για την οποιαδήποτε πορεία μου, το δέχομαι», ήταν η απάντηση του κ. Κουριδάκη.

ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ

Με βάση τα όσα είπε ο κ. Κουριδάκης τα ταμειακά διαθέσιμα, όταν παρέλαβε ο ίδιος τη διοίκηση, ήταν στις 500.000 ευρώ και αυτή τη στιγμή είναι δεσμευμένες 328.000 ευρώ, μιας και πρέπει ν’ αποδοθούν σε συνταξιούχους εργαζομένους του ΕΑΚ μετά από δικαστικές αποφάσεις που έχουν κερδίσει! «Ολα τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα έχουν κάποια ταμειακά διαθέσιμα. Εάν δηλαδή κάποια χρονιά έχουν ενταχθεί κάποια χρήματα κάπου και δε μπορέσουν να δαπανηθούν ή ν’ αναμορφωθούν, στο τέλος του χρόνου πάνε στα ταμειακά διαθέσιμα», επεσήμανε. «Αυτά δεν μπορείς να τ’ ακουμπήσεις εάν δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του υπουργείου Οικονομικών και του υφυπουργείου Αθλητισμού. Εμείς, η Επιτροπή δηλαδή η δική μας, βρήκε ταμειακά διαθέσιμα 500.000 ευρώ. Αυτό το επιβεβαίωσα διότι μου το είχε πει και ο προηγούμενος πρόεδρος, ο Σάκης Κουβάτσος, ο οποίος μου είχε πει ότι δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τα δαπανήσουμε. Αυτά, η Επιτροπή και εγώ προσωπικά, τα θεωρήσαμε σαν ένα κουμπάρα, σαν ένα μαξιλαράκι ασφαλείας όπου όταν κάποια στιγμή θα θέλει το ΕΑΚ να κάνει κάποια πράγματα, με τη σύμφωνη γνώμη των δύο υπουργείων, να γίνουν κάποια έργα. Αυτή τη στιγμή έχουμε δεσμευμένα 328.000 ευρώ από δικαστήρια από απερχόμενους υπαλλήλους του ΕΑΚ Χανίων, που τα έχουν κερδίσει αμετάκλητα και επειδή η προϊσταμένη αρχή, η ΓΓΑ δεν τους τα έχει αποδώσει, έχουν δεσμευτεί από τα ταμειακά διαθέσιμα του ΕΑΚ», σημείωσε ο κ. Κουριδάκης.

ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Στον κ. Κουριδάκη έγινε ερώτηση, φυσικά, για το κολυμβητήριο που όπως έχουμε γράψει, αποτελεί το νούμερο ένα θέμα αυτή τη στιγμή για τον αθλητισμό και όχι μόνο των Χανίων. Αφού… επιβεβαίωσε κάτι που είναι γνωστό εδώ και καιρό, ήτοι πως από το χειμώνα θα παραμείνει ανοικτή μονάχα η 50άρα πισίνα, είπε τα εξής σχετικά με τις εκκρεμότητες και τις τεράστιες καθυστερήσεις που παρατηρούνται με τις υπογραφές με τον ΟΑΚ και το υφυπουργείο Αθλητισμού: «Το μνημόνιο συνεργασίας με τον ΟΑΚ ήταν μια ιδέα του υφυπουργού. Οι μελέτες αυτές και η εφαρμογή τους ειδικότερα, έχουν ένα κόστος, δηλαδή αυτά που πρέπει να γίνουν, είναι μια δαπάνη όπου μπορεί να ξεπεράσει και τα 4 εκατομμύρια ευρώ, δεν είναι κάτι εύκολο δηλαδή γιατί πρόκειται να γίνει ενεργειακή αναβάθμιση και των τεσσάρων υποδομών. Από ‘δω και στο εξής είναι θέμα του υφυπουργού και του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης να το προχωρήσουν και να το τρέξουν. Είναι θέμα του υφυπουργού κυρίως να προχωρήσουν οι μελέτες και να γίνουν τα έργα», σημείωσε, επομένως το ζήτημα είναι προφανές ότι συνεχίζεται να αιωρείται.

«ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΣΒΟΥΡΑΚΗ»

Ο κ. Κουριδάκης δέχτηκε ερώτηση για τον νέο πρόεδρο και όλα όσα “λέγονται” σχετικά με υπόγειες διαβουλεύσεις που αφορούν τον ορισμό του, απαντώντας ως εξής: «Δεν θέλω να τοποθετηθώ και αυτό το αφήνω στην κρίση σας, στην κρίση του καθενός. Με αυτά τα παιδιά, τον Τάκη Σβουράκη, τον Σταύρο Δρικάκη, τον Γιάννη Μιχελάκη που έφυγε νωρίς από τη διοίκηση, είναι κάποια όπου σα να λέμε, τα “μεγάλωσα” όταν έπαιζα μπάσκετ και βόλεϊ στον Κύδωνα. Από ‘κει και πέρα υπήρξε ένα μεγάλο κενό όπου ενδεχομένως συναισθηματικά σκεφτόμενος δεν μπόρεσα να εκτιμήσω κάποια πράγματα… Σημασία έχει ότι εγώ εύχομαι στο νέο πρόεδρο και στην Επιτροπή να βάλουν στόχους και τους εύχομαι τα καλύτερα. Εγώ είμαι μέσα στο αθλητικό γίγνεσθαι και θα παρακολουθώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα», κατέληξε ο κ. Κουριδάκης.

ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΥΡΙΔΑΚΗ

Ο κ. Κουριδάκης, κάνοντας τον απολογισμό της διοίκησης του τόνισε τα εξής:

«Η απερχόμενη Επιτροπή Διοίκησης, στην οποία είχα την τιμή να προεδρεύω, σε μόλις 20 μήνες της θητείας της και μέσα σε ένα πρωτόγνωρο -λόγω Covid- περιβάλλον, όπου όλες οι δημόσιες δομές υπολειτουργούσαν, με μειωμένο με περισσότερο από 200.000 € προϋπολογισμό (88.000 χρέος από την προηγούμενη διοίκηση και 120.000 για μισθοδοσία υπαλλήλων που προηγούμενα πληρωνόταν από την Γ.Γ.Α.), με μηδενικό μόνιμο τεχνικό προσωπικό, κατάφερε να δρομολογήσει και να ολοκληρώσει μια σειρά από παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Χανίων. Θα τολμήσω να πω ότι όσα έγιναν και δρομολογήθηκαν σε μόλις 20 μήνες δεν είχαν γίνει τα τελευταία αρκετά χρόνια! Με δική μας παρότρυνση οδηγηθήκαμε στη σύναψη μνημονίου συνεργασίας με τον Ο.Α.Κ. και η έναρξη μελετών κόστους 248.000 ευρώ. Οι μελέτες αφορούν την ενεργειακή αναβάθμιση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ε.Α.Κ. Χανίων, καθώς επίσης και την εξ ολοκλήρου συντήρηση – αντικατάσταση του ηλεκτρολογικού-μηχανολογικού και κτιριακού εξοπλισμού του κολυμβητηρίου. Το έργο είναι προς ένταξη στην ΣΑΕ 016 και αναμένεται εντός των ημερών η ένταξη του, από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Αναφέρουμε συνοπτικά εργασίες και προμήθειες ανά αθλητική εγκατάσταση:

● ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

▪ Πυλώνες Φωτισμού και Προθερμαντήριο: Για την ενεργειακή αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού του Σταδίου με την από 11/02/2021 απόφαση της ΓΓΑ ανακηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος έργου με προσφορά συμβατικού αντικειμένου 335.287,04€ (πλέον ΦΠΑ 24%), ενώ για το προθερμαντήριο με την από 05/03/2021 απόφαση της ΓΓΑ ανακηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος έργου με προσφορά συμβατικού αντικειμένου 51.979,92€ (πλέον ΦΠΑ 24%).
Οι εργασίες ξεκινάνε τον Οκτώβριο.

▪ Περίφραξη Σταδίου: Εχει γίνει Τεχνική Εκθεση για την αποκατάσταση της περίφραξης του σταδίου επί της οδού Κοραή και η οποία έχει σταλεί στην Γ.Γ.Α.. Με την από 16/09/2020 απαντητική επιστολή της Γραμματείας στο αίτημα μας για αποκατάσταση της περίφραξης σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, μας έγινε γνωστό ότι δεν επιτρεπόταν καμία τεχνική παρέμβαση γιατί το τμήμα περιλαμβάνεται στην εργολαβία με τίτλο “ΕΑΚ Χανίων: Εργασίες επισκευής και συντήρησης εγκαταστάσεων” στην οποία δεν είχε γίνει μερική και οριστική παραλαβή. Στις 15/07/2021 κλιμάκιο μηχανικών της Γ.Γ.Α. έκανε αυτοψία και έγινε πλέον η οριστική παραλαβή της περίφραξης και οι εργασίες μπορούν να προχωρήσουν.

▪ Αρση Βαρών: Στην ίδια επίσκεψη του κλιμακίου μηχανικών της Γ.Γ.Α. (15/07/2021) έγινε εκτεταμένη αυτοψία ώστε να προχωρήσουν στην επικαιροποίηση μελέτης στατικής αποκατάστασης (που έχει συνταχθεί από ιδιώτη μηχανικό με πόρους του ΕΑΚ Χανίων) η οποία είναι στα χέρια της Γ.Γ.Α. από το 2018. Οι μηχανικοί της Γ.Γ.Α. μας ενημέρωσαν ότι η μελέτη είναι άρτια όμως είναι αναγκαία η προμήθεια ενός τεχνικού λογισμικού για την επικαιροποίηση της. Το λογισμικό είναι ήδη στα χέρια της Γ.Γ.Α. και αναμένεται η επικαιροποίηση της και η ένταξη εντός του έτους στο ΠΔΕ.

▪ Αντισφαίριση: Σχετική μελέτη αναμένεται και για τα στατικά του κτηριακού συγκροτήματος της αντισφαίρισης μετά και την εκτεταμένη αυτοψία του κλιμακίου των μηχανικών της Γ.Γ.Α. κατά την προαναφερόμενη επίσκεψη. Παράλληλα, στην προγραμματική με την περιφέρεια υπάρχει προμήθεια LED φωτισμού γηπέδου αντισφαίρισης ύψους 20.000 €.

▪ Κλειστό Γυμναστήριο: Βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης η προγραμματική σύμβαση που είχαμε συνάψει με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων συνολικού ύψους 100.000€ και αφορά:
o Αποκατάσταση του παρκέ του γηπέδου μπάσκετ. (Αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο)
o Προμήθεια ηλεκτρονικού πίνακα αποτελεσμάτων. (Εχει ολοκληρωθεί)
o Προμήθεια στρώματος άλματος επί κοντώ. (Εχει ολοκληρωθεί)
o Αποκατάσταση κουφωμάτων και υαλοπινάκων ασφαλείας. (Αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο)

▪ Τουαλέτες/Αποδυτήρια: Εγινε αποψίλωση των μεμβρανών από τις οροφές των αποδυτηρίων προ δύο μηνών ώστε να φύγει το μεγαλύτερο κομμάτι της υγρασίας και προχωράνε οι αναγκαίες εργασίες αποκατάστασης τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Οι συνολικές εργασίες, που περιλαμβάνουν κτιριακά και μονώσεις, εκτιμώνται περίπου σε 14.000€.

Στο ίδιο διάστημα, με πόρους του ΕΑΚ Χανίων, στο Εθνικό Στάδιο έγινε αντικατάσταση θυρών και στις δύο πύλες εισόδου (Ελ. Βενιζέλου και Α. Παπανδρέου) και αποκατάσταση της ταμπέλας εισόδου με φωτιζόμενη, αποκατάσταση κερκίδων μπάσκετ και τοποθέτηση καθισμάτων, αντικατάσταση ταμπλό μπάσκετ, επαναλειτουργία της σάουνας, πλήρης επισκευή και συντήρηση του ηλεκτρικού σταθμού του σταδίου με αντικατάσταση στοιχείων. Τέλος, με δαπάνη της Περιφέρειας, επίκειται η τοποθέτηση αισθητήρων ατμοσφαιρικής ρύπανσης εκτιμώμενου κόστους 450.000€.

Για το αμέσως επόμενο διάστημα, με ιδίους πόρους, έχουν προγραμματιστεί εργασίες που αφορούν:
o Νέα πεζοδρόμια περιφερειακά του κλειστού γυμναστηρίου (εκτιμώμενο κόστος 5.000€).
o Πεζοδρόμηση του διαδρόμου μεταξύ των κερκίδων και της περίφραξης του ταρτάν (εκτιμώμενο κόστος 5.000€).
o Ολική αποκατάσταση των εξωτερικών τοιχίων και της οροφής της αποθήκης του σταδίου (εκτιμώμενο κόστος 6.000€).
Τέλος, βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις για σύναψη νέας προγραμματικής σύμβασης με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων που θα αφορά προμήθεια και τοποθέτηση:
o Στρώματος άλματος εις ύψος με την βάση του εκτιμώμενου κόστους 13.000€.
o Οργάνων γυμναστικής για τρεις αίθουσες εκτιμώμενου κόστους 15.000€.
o Βαλβίδες αλμάτων με τα σκέπαστρά τους εκτιμώμενου κόστους 2.000€.
o Εμπόδια 3.000μ (στιπλ) εκτιμώμενου κόστους 7.500€.

● ΕΘΝΙΚΟ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Οσον αφορά το κολυμβητήριο, από ιδίους πόρους προχωρήσαμε στην προμήθεια φωτισμού πισίνας 50μ, ιστών τοποθέτησης φωτισμού, αλεξικέραυνα, νέα αντλία νερού καθώς επίσης έγιναν εργασίες συντήρησης κτιριακών εγκαταστάσεων.
Ολοκληρώθηκε η εργολαβία αποκοπής και αποκομιδής των σκέπαστρων των κολυμβητικών δεξαμενών των 25 και των 12,5μ, με χρηματοδότηση 80.000€ από τα αποθεματικά του ΕΑΚ Χανίων. Επίκειται η τοποθέτηση 2 πυλώνων φωτισμού στην πισίνα των 50μ.
Έχει προγραμματιστεί η προμήθεια ηλεκτρονικού χρονομέτρου ύψους 10.000€, μικροφωνική εγκατάσταση ύψους 2.000€ και βαφή-συντήρηση τμήματος κτιριακών εγκαταστάσεων ύψους 2.000€.

● ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Στις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου, πάλι με ιδίους πόρους, προχωρήσαμε στην συντήρηση κτιριακών υποδομών περίπου 1.500 τ.μ. (με εκτεταμένες και εξαιρετικά σοβαρές διαβρώσεις) όπως επίσης και στην συντήρηση ξύλινων επιφανειών περίπου 1.000 τ.μ. όπως επιβάλλεται να πραγματοποιείτε κάθε δύο έτη. Παράλληλα προχωρήσαμε και σε προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.
Δρομολογήσαμε την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού πήλινου στόχου (με απόσυρση) ύψους περίπου 8250€ και μία σειρά παρεμβάσεων στις κτιριακές υποδομές που αφορούν προμήθεια υλικών βαφής, σκέπαστρα μηχανών (τέντα) για τον πήλινο στόχου καθώς επίσης και μια μελέτη μικρής κλίμακας για κατασκευή πέργκολας για στέγαστρα τοξοβολίας 51τ.μ. συνολικού κόστους περίπου 7.500€.
Τέλος, στην προγραμματική με την περιφέρεια έχει ενταχθεί η αλλαγή ασφαλτικών σε 610τ.μ. οροφής στις υπάρχουσες πέργκολες, αξίας 20.000€ και ηλεκτρονική απεικόνιση βολών σταθερού στόχου (ΠΒ 25μ) ύψους 10.000€. Επίσης, να προσθέσω ότι προβήκαμε και στην τοπογραφική αποτύπωση των εγκαταστάσεων που είναι αναγκαία για την επικείμενη ενεργειακή αναβάθμιση.  

JoyMachine

Rabona ad

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

bd138

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen sbobet terpercaya

agen sbobet terpercaya

agen sbobet terpercaya

agen sbobet terpercaya

agen sbobet terpercaya

bandar togel online

bandar togel online

situs poker online

togel online

login joker123

situs sbobet terpercaya

agen slot online

tante4d

qqemas

mpo757

bola88

qqdewa

http://11mail.catholicworker.org/

http://27rqdsc86t.danluu.com/

http://3.preciousplastic.com/

https://developer.sweetyhigh.com/

https://tribler.orgwww.tribler.org/

http://20.sorgalla.com/

http://20.sorgalla.com/poker-online/

http://20.sorgalla.com/poker-online/

http://20.sorgalla.com/sbobet/

http://20.sorgalla.com/togel-online/

https://bd138.com/

https://bd138.net/

https://bd138.org/

https://bd138.info/

togel online

togel online

togel online

togel online

togel online

togel online

togel online

togel online

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

agen slot online

agen slot online terbaik

situs agen slot online

agen slot online terpercaya

agen slot online indonesia

agen slot online

situs sbobet terpercaya

agen slot online resmi

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online