Κορμοράνος, Μύρια και Πανέφη ΙΙ τα πρώτα 3 σκάφη στην Κρήτη για την ΕΙΟ

Ιστιοπλοΐα | 21 Φεβρουαρίου 2023, 10:35

Απονομές στα σκάφη που πρώτευσαν στις περιφέρειες της χώρας για το 2022 απέδωσε για μια ακόμη χρονιά η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Μεταξύ αυτών βραβεύτηκαν και αυτά από την Κρήτη.

KTEO Κρήτης

Στην 1η θέση βρέθηκε το σκάφος “Κορμοράνος” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ενώ ακολούθησαν δύο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, το Μύρια” με κυβερνήτη τον Σταύρο Μαρίνο και το “Πανέφη ΙΙ” με κυβερνήτη τον Μανώλη Μπαρμπόπουλο.

Το δελτίο Τύπου του ΝΟ Χανίων:

Πρωτιά του “Κορμοράνος” από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Με επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (18/2) στο Ιδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα, η επίσημη εκδήλωση για τις απονομές επάθλων της πανελλήνιας γενικής κατάταξης αγώνων ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας για το 2022 που διοργάνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.).

Απονεμήθηκαν έπαθλα στους νικητές όλων των αγωνιστικών περιφερειών της χώρας.

Για την Κρήτη, επί συνόλου 11 σκαφών, το πρώτο έπαθλο απονεμήθηκε στο σκάφος “Κορμοράνος” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων το οποίο διατηρεί το προβάδισμα στην Κρήτη για 7η συνεχή χρονιά.

Κυβερνήτης είναι ο Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και πλήρωμα οι Γιώργος Αναστασόπουλος, Νίκος Περβανάς, Κωνσταντίνος Λουκάκης, Γιάννης Ζερβός, Σπύρος Καρακώστας, Γιάννης Γυπάκης και Δημήτρης Φαραντούρης.

Το δεύτερο έπαθλο απονεμήθηκε στο σκάφος “Μύρια” του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων με κυβερνήτη τον Σταύρο Μαρίνο και το τρίτο στο σκάφος “Πανέφη ΙΙ” του Ι.Ο.Χ. με κυβερνήτη τον Μανώλη Μπαρμπόπουλο.

manolikakis
Synagogi

Rabona ad