«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για τον όμιλο τίτλου»

Απόλλων | 5 Νοεμβρίου 2016, 23:26

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Απόλλωνα στο παιχνίδι με την Δόξα Παχιανών το περασμένο Σάββατο ήταν ο Γιώργος Καβρουλάκης, καθώς κατάφερε να σκοράρει τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του -κι αυτά κόντρα στην... πρώην του- ενώ κέρδισε και την αποβολή του Μαρκουλάκη στο δεύτερο μέρος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Καβρουλάκης με αφορμή τα δύο γκολ και τη σημαντική νίκη που χάρισε στην ομάδα του, μιλά στο athlitiko ενώ παράλληλα αναφέρεται στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Πανακρωτηριακό, αλλά και για τη δική του παρουσία στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά όσα τονίζει είναι τα εξής:

Για τα δύο γκολ που σημείωσε:

Τα δύο γκολ που πέτυχα σίγουρα με χαροποίησαν πάρα πολύ αλλά αυτό δεν έχει σημασία, σημασία έχουν οι βαθμοί που πήρε η ομάδα γιατί είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα που πρέπει να μαζέψεις κάποιους βαθμούς. Τώρα, το ποιος πετυχαίνει τα γκολ δεν έχει σημασία, σίγουρα όμως χάρηκα πολύ που πέτυχα δύο γκολ.

Για το ότι δεν πανηγύρισε κανένα από τα γκολ του:

Πάντα στην ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι τις ομάδες που έχω παίξει. Εκτιμώ πάρα πολύ όλα τα παιδιά και δεν μου “έβγαινε” να πανηγυρίσω, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν χάρηκα που έβαλα τα δύο γκολ. Ωστόσο εκτίμησα ότι το σωστό είναι να μην πανηγυρίσω.

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Πανακρωτηριακό:

Για μένα όλα είναι ντέρμπι. Βλέπω το ίδιο, το Ακρωτήρι που παίζουμε και το ίδιο τον Κρητικό Αστέρα που παίζουμε την άλλη βδομάδα. Το ίδιο τα Νεροκούρου και την Κορωνίδα που παίζουμε μετά. Σημασία έχει να κοιτάς κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όλα είναι ντέρμπι, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να πάμε καλά και να πάμε στον όμιλο τίτλου.

Για την δική του παρουσία στον Απόλλωνα:

Στο τέλος θα κάνουμε τον λογαριασμό… Εχει ακόμα πορεία το πρωτάθλημα, η ομάδα είναι καλή, η διοίκηση παρέχει ό,τι χρειάζεται στους ποδοσφαιριστές και στο τέλος θα κρίνουμε, γιατί τώρα είναι νωρίς.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis