Κεσαπίδης: Μέταλλο και νοοτροπία νικητή

Α.Ο.Κ. Χανιά | 1 Νοεμβρίου 2020, 19:25

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι παίκτες του ΑΟΚ Χανιά δείχνουν μέταλλο καιν νοοτροπία νικητή στα κρίσιμα σημεία εξέφρασε ο Ανδρέας Κεσαπίδης.

Ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας στις δηλώσεις του στο athlitiko μετά τη νίκη επί του Κρόνου σημείωσε ότι σίγουρα δεν… αρέσει στην ομάδα του να επικρατεί στην παράταση, αλλά τουλάχιστον οι αθλητές του δείχνουν νοοτροπία νικητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Σίγουρα δε μας αρέσει, θέλουμε να τελειώνουμε στα 40’ τα παιχνίδια. Είναι ακόμη ένα παιχνίδι στο 35-36’, έχουμε πάρει κάποιες διαφορές, απλά εκεί κάνουμε πολλές βιαστικές επιλογές, βιαζόμαστε να τελειώσουμε το παιχνίδι και δυστυχώς επιτρέπουμε στον αντίπαλο να μπει στη διεκδίκησή του. Το καλό είναι ότι τα παιδιά δείχνουν μέταλλο και νοοτροπία νικητή στα κρίσιμα σημεία, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε τις αποφάσεις μας στα κρίσιμα σημεία, για να μπορούμε να κερδίζουμε πιο εύκολα παιχνίδια που τα ελέγχουμε».

Για τη συνέχεια και τη διαφαινόμενη διακοπή του πρωταθλήματος: «Η πανδημία μας επηρεάζει όλους, θα πρέπει να είμαστε όλοι υγιείς και να ευχηθούμε να συνεχίσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται. Να έχουν υγεία όλες οι ομάδες και μετά θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε».

zgas

Rabona ad